Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ 2-2 ΑΣΙΤΕΣ (Στιγμιότυπα και Δηλώσεις)


Την πέμπτη τους ισοπαλία στα πρώτα έξι παιχνίδια απέσπασαν οι Ασίτες που έμειναν στο ισόπαλο 2-2 εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΟ Κρουσσώνα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 29’ με εύστοχο πέναλτι του Σταυρακάκη, πήραν το προβάδισμα.
Στο 66’ όλα έδειχναν να τελειώνουν για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ποτηράκης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για τις Ασίτες. Το συγκεκριμένο τέρμα όμως, φαίνεται πως ξύπνησε τους γηπεδούχους και ο Κουράκης στο 69’ μείωσε σε 2-1 με αμφισβητούμενο πέναλτι. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 80’ από τον Σαλταπίδα.
ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ: Χωραφάκης, Γεωργόπουλος, Κάββαλος, Οικονόμου, Κομπογεννητάκης, Μακατουνάκης, Μπέρκης (77’ Βατσίνας), Σαλταπίδας, Σταυρακάκης (51’ Κουράκης), Μαμουλάκης, Κουράκης Ν.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης (84’ Γιακουμάκης), Μπαμπουλάκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Δομάζος (79’ Καρδαμίτσης), Μειχελιδάκης, Ποτηράκης, Σταυρακάκης (89’ Λεμονάκης), Ανδρεαδάκης.

Ζαχαριουδάκης: "Νιώθω αηδιασμένος"

Ο εκνευρισμός αλλά και η απογοήτευση απ’ τις αποφάσεις του διαιτητή Κανελάκη στο παιχνίδι με τον Creta Pergola ΠΑΟΚ, ήταν ολοφάνερα στις Ασίτες μετά τη λήξη της μεταξύ τους αναμέτρησης.
Οι “κιτρινοπράσινοι” εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για την υπόδειξη λανθασμένου πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ και ενώ οι Ασίτες είχαν ηγηθεί στο σκορ με 0-2 αφού όπως υποστηρίζουν ο χανιώτης διαιτητής έβαλε ξανά στο παιχνίδι τον αντίπαλο, ενώ η εικόνα του ματς δεν οδηγούσε το παιχνίδι προς τα εκεί, καθώς και για ακύρωση καθαρού γκολ ως οφσάιντ μετά το πέναλτι. Μάλιστα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Μανόλης Ζαχαριουδάκης, με δηλώσεις του εξέφρασε την πίκρα του για το αποτέλεσμα, ζητώντας απ’ τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους αναφορικά με τις κακές διαιτησίες: ”Νιώθω αηδιασμένος. Κάποιοι δεν σέβονται τον κόπο μας και ασελγούν ασύστολα χωρίς ντροπή εις βάρος μας. Ζητώ συγνώμη απ΄τους ποδοσφαιριστές μου που δεν μπορώ να τους υπερασπιστώ. Αισθάνομαι ανίσχυρος και προβληματίζομαι σοβαρά για το μέλλον αυτής της ομάδας. Ζητώ από τους αρμόδιους να μας “επιτρέψουν” να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν και να στείλουν τους ανίκανους σπίτια τους .”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου