Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Ο Μιχάλης Καλυκάκης προπονητής στις Ασίτες – Οι πρώτες του δηλώσεις

Ο Μιχάλης Καλυκάκης είναι ο νέος προπονητής των Ασιτών, καθώς συμφώνησε πριν λίγο σε όλα με τον πρόεδρο της ομάδας, Μανόλη Ζαχαριουδάκη. Πρόκειται για τον πέμπτο (!) προπονητή που αναλαμβάνει φέτος καθήκοντα στην ομάδα μετά τους Λεκάκη, Καραϊσκο, Βασιλείου και Φραγκιαδάκη!
Ο έμπειρος τεχνικός πιάνει σήμερα δουλειά στην ομάδα. Το απόγευμα στο γήπεδο θα έχει μια πρώτη ενημέρωση από τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σταυρακάκη, ο οποίος φέτος εκτελεί και χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα και ακολούθως θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Ο Μιχάλης Καλυκάκης επανέρχεται στους πάγκους με όρεξη, διάθεση αλλά και γνώση. Άλλωστε γνωρίζει καλά την κατηγορία τόσο αγωνιστικά αφού έχει διατελέσει στη Δ’ Εθνική προπονητής σε Γιούχτα και Πατούχα όσο και παραγοντικά, αφού για ένα διάστημα ήταν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Βιάννου. Στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:
«Ήρθα σε συμφωνία με τον πρόεδρο των Ασιτών και πάμε πλέον μαζί για να κρατήσουμε τις Ασίτες σε ένα υψηλό επίπεδο. Γνωρίζω τους παίκτες και τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα. Μας περιμένει πολύ δουλειά, αφού έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και την Κυριακή υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με το Ζαρό. Σίγουρα, θα βοηθήσει το καλό ξεκίνημα με την ισοπαλία στη Χερσόνησο. Φιλοσοφία μου είναι σε κάθε παιχνίδι να αγωνιζόμαστε για τη νίκη και αυτό θέλουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου