Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Ασίτες 2-2 Ζαρός (VIDEO- Φωτογραφίες)

Τέσσερα γκολ και το… συνηθισμένο, όπως φαίνεται στις δύο πρώτες αγωνιστικές, 2-2 για τις Ασίτες επιφύλασσε η αναμέτρηση με το Ζαρό.
Τα γκολ για τους γηπεδούχους μπήκαν στο 13΄ με τον Οικονομάκη και στο 78′ με τον Τσερεβελάκη, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις απαντήσεις με τον Πλύγκο στο 35′ και τον Τσαΐνη στο 72′.
Δυνατά μπήκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη καλή φάση του αγώνα. Στο 2o μόλις λεπτό ο Κλαπάκης βγήκε τετ α τετ, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Η απάντηση από τις Ασίτες ήταν άμεση, με τον προωθημένο Αντωνακάκη να πιάνει την κεφαλιά από φάουλ του Τσερεβελάκη, χωρίς όμως να καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Κάτι που κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα (13’) ο Οικονομάκης με το κεφάλι, μετά από κόρνερ του Τσερεβελάκη, ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 32’ οι άνθρωποι των Ασιτών είδαν με… ανακούφιση τον Κλαπάκη να χάνει και πάλι μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, βγαίνοντας τετ α τετ, αλλά 3 λεπτά αργότερα (35’) ο Πλύγκος δεν τους έκανε την ίδια… χάρη, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ.
Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο μεγάλες ευκαιρίες, καταφέρνοντας όμως να αξιοποιήσουν μόνο την μία. Στο 72′ ο Τσαΐνης με σουτ κατάφερε να βάλει μπροστά στο σκορ το Ζαρό, πετυχαίνοντας το 1-2, ενώ στο 75′ ο σκόρερ τον Ασιτών έβγαλε από δύσκολη θέση την ομάδα του, όταν πρόλαβε να διώξει προ του Πλύγκου και του Λουλιάδη και ενώ η εστία ήταν κενή. Το παιχνίδι ήρθε ξανά στα ίσα στο 78′, όταν ο Φούλγκερ έδιωξε σε κόρνερ σουτ του Σταυρακάκη, στην εκτέλεση του οποίου ο Τσερεβελάκης από κοντά έκανε το 2-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Ασίτες (Μιχ. Καλυκάκης): Ζαχαριουδάκης, Οικονομάκης, Αντωνακάκης, Ρουμπάκης Γ., Μπαμπουλάκης, Τσερεβελάκης, Ανδρεαδάκης, Μπερερής, Δομάζος (63′ Καρδαμίτσης), Ποτηράκης (80′ Λεμονάκης), Σταυρακάκης.
Ζαρός (Αντ. Καλογεράκης): Φούλγκερ, Προβιδάκης, Γαβριλάκης, Καλεμάκης, Αναγνωστάκης, Δαριβιανάκης (62′ Λουλιάδης), Χαλκιαδάκης (55΄Τσαίνης), Πλίγκος, Μανιαδάκης, Ανδριαδάκης (89′ Αλεξάκης), Κλαπάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου