Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Ηρόδοτος 3-0 Ασίτες (Στιγμιότυπα και...δηλώσεις) by 10osomilos

Αγνώριστη η ομάδα μας στην Αλικαρνασσό υποτάχθηκε σε ένα ανώτερο Ηρόδοτο. Σ' αυτό βέβαια βοήθησε και η "απροσεξία" του Β' Βοηθού κ. Κωνσταντόπουλου (Χανίων) που στέρησε απ΄την ομάδα μας ένα πεντακάθαρο γκολ του Δομάζου στην αρχή του αγώνα όπως δείχνει και το βίντεο παρακάτω.

Συγκεκριμένα στο 6ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης, οι Ασίτες διαμαρτυρήθηκαν δίκαια για γκολ του Δομάζου που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, όταν μετά την απόκρουση του Ζαφείρη σε σουτ του Σταυρακάκη, ο μέσος των Ασιτών με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με τον βοηθό να σηκώνει το σημαιάκι. Ίσως, αν μετρούσε το κανονικό γκολ και η ομάδα μας έμπαινε μπροστά στο σκορ να είχαμε διαφορετική εξέλιξη στον αγώνα.
Στο 16′ ο Χαντζης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τριπλή προσπάθεια μετά από φάουλ του Κοζυράκη, ενώ ο φορ του Ηροδότου είχε την ευκαιρία να διευρύνει το σκορ στο 29′, με γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Ασίτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αφού η κεφαλιά που δοκίμασε ο Σταυρακάκης σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαφείρη.
Στο 56′ ο Παπαδάκης με απευθείας φάουλ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, γεγονός που έκοψε τα πόδια των “κιτρινοπράσινων”, οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρουν απαντήσεις. Μάλιστα, στο 71′ ο τερματοφύλακας των Ασιτών Ζαχαριουδάκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, όταν σε τετ α τετ με τον Χαντζή έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής, ενώ 10 λεπτά αργότερα ήρθε το τελειωτικό χτύπημα, με πλασέ του Κοκκινάκη που διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ζαφείρης, Κοζυράκης (46’ Μωραϊτης), Μαγάκης, Μαυρίδης, Χαρίτος, Κώττης (75’ Δροσάκης), Φράγκος, Χατζής, Παπαδόπουλος (57’ Μαθιουδάκης), παπαδάκης, Κοκκινάκης.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ., Μπαμπουλάκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Μπερερής, Δομάζος, Τσερεβελάκης (73’ Πιπεράκης), Ποτηράκης (88’ Μιχελιδάκης), Ανδρεαδάκης (65’ Λεμονάκης), Σταυρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου