Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοκτονία,έλλειψη σοβαρότητας και διασυρμός στα Ανώγεια

Η ομάδα μας για μια ακόμη φορά σε φαινομενικά εύκολο παιχνίδι έδειξε έλλειψη σοβαρότητας και ένα ματς που θα μπορούσε να είναι περίπατος ,εξελίχτηκε σε διασυρμό.

Oι ομάδες πριν τη σέντρα στα Ανώγεια
Η απόλυτη κυριαρχία της στον  αγωνιστικό χώρο για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δεν μεταφράστηκε σε βαθμούς αφού οι αμέτρητες ευκαιρίες που κατασπαταλήθηκαν έδωσαν δύναμη στον Αετό που σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις του αγώνα έφερε τα πάνω  κάτω και πήρε μια σπουδαία νίκη.
Κανείς από όσους βρέθηκαν  τη Κυριακή  το απόγευμα στα Ανώγεια και είδαν το παιχνίδι δεν μπορούσε να προβλέψει το χιτσκοκικό τέλος. Το γρήγορο γκολ του Σταυρακάκη στο13ο λεπτό διαδέχτηκαν αμέτρητες ευκαιρίες από τη πλευρά των Ασιτών και ο νόμος του ποδοσφαίρου για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε.
Αλλά για να γίνει αυτό συνετέλεσαν κι άλλοι παράγοντες.
Όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ ήρθαν και οι βεβιασμένες ενέργειες,η έλλειψη καθαρού μυαλού και η επιπολαιότητα. Μέσα σ΄ όλα αυτά ήταν και το διαιτητικό τρίο που "έσπρωχνε" τους γηπεδούχους και τους έδινε δύναμη να αντισταθούν.
Οι πολλές αλλαγές που έγιναν -εσωτερικές και εξωτερικές- δεν βοήθησαν, αντίθετα χάλασαν τη μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο αρκετά καλή εικόνα της ομάδας. Μέχρι τότε οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι και απειλούσαν μόνο με μακρινά φάουλ που αφειδώς τους "χάριζε" ο Χανιώτης ρέφερι κ. Χρυσός.
Στο 71’ ο Αετός έφτασε στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουρτζάκη. Στο 87’ ο Σούρσος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που το απέκρουσε θεαματικά ο  Μιχάλης Ζαριουδάκης.Το πέναλτι "είδε" μόνο ο διαιτητής και το δυστύχημα για την ομάδα μας είναι ότι στη φάση αυτή ο Κώστας Οικονομάκης πήρε κίτρινη κάρτα που τον αφήνει έξω από το επόμενο παιχνίδι . Κάρτα πήρε και ο Γιώργος Ρουμπάκης που και αυτός θα δει το ντέρμι με το Ρούβα απ΄ την εξέδρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες του Αετού δεν είδαν καμμία κάρτα, αν και το ματς γι΄αυτούς ήταν ...τελικός.

Ο Πέρος εκτελεί μακρινό φάουλ
Στο 91’ ο Βλαστός έφερε το ματς τούμπα κάνοντας το 2-1. Στο 93’ ολοκληρώθηκε η "καταστροφή", όταν ο Σούρσος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η ομάδα για μιά ακόμη φορά ''πνίγηκε" στα ρηχά  και τώρα καλείται στον επόμενο αγώνα της με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ρούβα να αποκαταστήσει την εικόνα της και να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων της. Η ομάδα έχει αποδείξει φέτος ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και μια νίκη της τη Κυριακή θα επαναφέρει τις ισοροπίες στην ασιτιανή οικογένεια


Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Γεωργαλής, Κλωνάρης, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος (62’ Καπιζιώνης), Σπαχής (65’ Παναγόπουλος, Σφακιανάκης, Χριστοφής, Σούρσος, Βλαστός
Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης (88’ Κ. Ρουμπάκης), Μανιαδάκης, Δασκαλάκης (65’ Σουλτάτος), Δεληστεφανής, Τσερεβελάκης (46’ Ιατράκης), Μ. Ρουμπάκης, Χούτρης, Οικονομάκης, Σταυρακάκης, Περογαμβράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου