Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Βαριά ήττα με... μισή ομάδα (video)

Σκόρπισε στους "πέντε" ανέμους τις Ασίτες το Ρέθυμνο (5-1)

Ρέθυμνο 5-1 Ασίτες
Αποδεκατισμένες πήγαν χθες στη Σοχώρα οι Ασίτες και μοιραία γνώρισαν βαριά ήττα από την ΠΕ Ρεθύμνου με σκορ 5-1. Η ομάδα του Ηρακλείου παρά τις απουσίες βασικών παικτών και έλλειψης εναλλακτικών λύσεων “πάλεψε” τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και κατέκτησαν το “τρίποντο”. 
Οι Ασίτες έπαιξαν με το σύστημα των αντεπιθέσεων και πέτυχαν γκολ στο 23’. ο Μανιαδάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο 33’ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για το 0-2 όταν ο Τσερεβελάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το Ρέθυμνο ισοφάρισε στο 40’ με διπλή προσπάθεια του Αστρινάκη (1-1). 
Στο 60' ο διαιτητής αρνήθηκε  να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Περογαμβράκη και την ανάλογη κάρτα .
Στο 62’ έγινε το 2-1, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι (ακούσιο) του Οικονομάκη. Ο Μικρόπουλος ήταν εύστοχος και η ανατροπή γεγονός. Στο 70’ ο Περογαμβράκης με εκτέλεση φάουλ “άγγιξε” το 2-2, ενώ στο 74’ ο διαιτητής κ. Μπινιχάκης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Δελήμπαση και Δασκαλάκη. Στο 79’ ο Αστρινάκης “έγραψε” το 3-1, με τις Ασίτες να διαμαρτύρονται δίκαια για οφσάιντ. Στο 81’ ο Μικρόπουλος με πλασέ έκανε το 4-1, ενώ στο 88’ ο Τσικαλάς με νέο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. 
 
Ρέθυμνο (Η. Ασπρομάτης – Γ. Λυρώνης): Κιοσσές, Κωστόπουλος, Τσικαλάς, Κλαψινός, Δελήμπάσης, Σαριδάκης, Κασσέλας (67’ Κουρνιανός), Μικρόπουλος (82’ Τσαπόκου), Ματαραγκάσι (72’ Χνάρης), Μουρτζανός, Αστρινάκης.
Ασίτες (Αντώνης Λεκάκης): Τέγος, Γ. Ρουμπάκης, Ιατράκης, Ποτηράκης, Οικονομάκης (82’ Χριστοδουλάκης), Τσερεβελάκης, Δασκαλάκης, Μανιαδάκης, Σουλτάτος, Κ. Ρουμπάκης, Περογαμβράκης (85’ Θεοχαράκης).
ΡΕΘΥΜΝΟ 5-1 ΑΣΙΤΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου