Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Πέρασαν εύκολα στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου οι Ασίτες.

Εύκολο απόγευμα για τις Ασίτες όπου στο ντεμπούτο του Βασίλη Καραΐσκου δεν δυσκολεύτηκαν να περάσουν από τον Αγ. Μύρωνα επικρατώντας του Ραύκου με 1-4.


Μέσα σε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ο Ποτηράκης με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου άνοιξε το σκορ για τα «λιοντάρια» εκμεταλλευόμενος σύγχυση στη περιοχή των γηπεδούχων. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σταυρακάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Οικονομάκη. Λίγο πριν την συμπλήρωση των 45΄ ο Ανδρεαδάκης έγραψε το 0-3 με δυνατό σουτ έξω απ΄ την περιοχή που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ραύκος μείωσε προσωρινά με τον Σταματάκη δύο λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Το τελικό 1-4 έγραψε στο 73΄ο Λεμονάκης με σουτ μετά από μεταβίβαση του Σταυρακάκη.
Οριζόντιο δοκάρι είχε για τους φιλοξενούμενους ο Σταυρακάκης στο 45'. Στην εκπνοή του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Ποτηράκη σαν επιθετικό φάουλ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημοσιογράφου Μανούσου Ζαχαριουδάκη, λόγω της συμπλήρωσης σήμερα οκτώ χρόνων από το χαμό του.

ΑΣΙΤΕΣ: (Β. Καραϊσκος)  Ζαχαριουδάκης, Κοζορώνης, Μπαμπουλάκης (46' Γιακουμάκης), Αποστολάκης, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Μαν. (λ.τ Ρουμπάκης Γιώργος), Δομάζος, Τσερεβελάκης (65' Λεμονάκης), Ποτηράκης, Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου