Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Έκλεισε ο Μπαϊρακτάρης, έρχεται ο Δομάζος

Δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις βρίσκονται στα σκαριά για τις Ασίτες. Η μία έχει να κάνει με τον 21χρονο επιθετικό Μάριο Μπαϊρακτάρη και η άλλη με έναν… Δομάζο!

Χρήστος και Μίμης Δομάζος
Ο λόγος για τον 20χρονο μέσο Χρήστο Δομάζο (φωτογραφία), ο οποίος είναι ανιψιός του μεγάλου Μίμη Δομάζου! Ο νεαρός Δομάζος, ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία των παικτών κάτω των 20 ετών (γεν. 1991) βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τις τελευταίες ώρες με τις Ασίτες και αναμένεται να έρθει την Τρίτη στο Ηράκλειο. Εφόσον πάνε όλα καλά, θα αγωνιστεί στο φιλικό της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Ο Δομάζος τα δύο τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί στη Δ’ Εθνική, πέρσι στον Ολυμπιακό Λαυρίου και πρόπερσι στον Τηλυκράτη Λευκάδας και ήταν βασικό στέλεχος και στις δύο ομάδες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.
Ο Χρήστος Δομάζος είναι Κρητικός κατά το ήμισυ αφού η μητέρα του είναι απ΄ το Ρέθυμνο και ο "μικρός" ήθελε πολύ να αγωνιστεί σε ομάδα της Κρήτης.


Όσον αφορά τον Μάριο Μπαϊρακτάρη, οι Ασίτες… αθόρυβα τον είχαν δοκιμάσει για πέντε ημέρες και του είχαν ζητήσει να περιμένει την τελική απάντηση. Από τη στιγμή που ο Αντώνης Λεκάκης άναψε το πράσινο φως, ο πρόεδρος Μανόλης Ζαχαριουδάκης επικοινώνησε μαζί του και συμφώνησαν να αγωνιστεί τη νέα περίοδο στις Ασίτες. Ο Μπαϊρακτάρης γνωρίζει καλά από νησιώτικες ομάδες Δ’ Εθνικής, αφού για δύο χρόνια έπαιξε στη Μύκονο, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Άνω Σύρο στον 9ο όμιλο. Με τις επικείμενες προσθήκες Δομάζου και Μπαϊρακτάρη, οι Ασίτες ενισχύονται στον επιθετικό τομέα, όπως και είχε φανεί ότι χρειαζόταν άμεση ενίσχυση μετά τη φυγή του Αλέξη Περογαμβράκη.

Διαβάστε τι λέει  ένας πρώην προπονητής του Χρήστου Δομάζου, ο Mάνος  Γρυπάρης, για το "μικρό".

Ο Χρήστος Δομάζος με τη φανέλα του Τυλικράτη
" Ο Χρήστος Δομάζος ξεκίνησε να παίζει μπάλα από τα 5 του χρόνια (από τα junior δηλαδή). Όταν ο Θοδωρής Κουμπαρούλης έπαιρνε μεταγραφή από τα Σούρμενα στο Αιγάλεω, ο "μικρός Δομάζος" έπαιρνε...πρωτάθλημα με το τμήμα Ακαδημίας των Σουρμένων. Εδώ να σημειώσω πως όταν ήμουνα προπονητής στις ακαδημίες των Σουρμένων, είχα την πρώτη χρονιά στο παιδικό τμήμα τον Χρήστο Δομάζο (ήταν 14 στα 15 τότε). Όταν ρωτάγαμε επίθετα και φτάνουμε στο "Δομάζος" κι απαντάει "παρόν", τον ρωτάω "Τον Μίμη Δομάζο τι τον έχεις?". Μου απαντάει "Θείος μου είναι". Του λέω "Πλάκα κάνεις!" και γυρνάω στον πρώτο προπονητή και του λέω "Καλά έχουμε στο παιδικό τον ανιψιό του Δομάζου και δεν μου το είπατε?" Φυσικά όταν τον είδα στην προπόνηση να είναι δύο ταχύτητες πάνω από τους άλλους παίκτες κι όταν είδα την απότομη ντρίμπλα και το δυνατό σουτ που είχε, πήγα αμέσως στον προπονητή του εφηβικού Σουρμένων και πρότεινα ο "μικρός Στρατηγός" να προπονείται με τους μεγάλους. Όντως πέρασε πολλές προπονήσεις εκεί και συμμετείχε σε αρκετά φιλικά του εφηβικού με τους μεγαλύτερους του (σε επίσημους αγώνες έπαιζε με το παιδικό γιατί τον χρειαζόμασταν). Για τους άλλους προπονητές ήταν "ένα ταλέντο που έχει δρόμο ακόμα". Όταν τον είδα στην τελευταία του χρονιά στο παιδικό να πετυχαίνει γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (!) ή ντριμπλάροντας ολόκληρες άμυνες, τότε κατάλαβα ότι ο μικρός τελικά όντως είχε πάρει το DNA του θείου του. Στα 17 του κι ενώ είχε καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα των Σουρμένων, είχε μια άτυχη σεζόν γεμάτη τραυματισμούς. Τελικά δεν το έβαλε κάτω και το ότι έχει τέτοια τρελή πορεία φέτος στο Περιφερειακό αποδεικνύει ότι τελικά ο Χρήστος είναι γεννημένος για...τα μεγάλα σαλόνια! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου