Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Οικονομάκης: «Πιο ψηλά από πέρυσι»

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το γεγονός πως παραμένει ο βασικός κορμός της ομάδας, έκαναν τον Κώστα Οικονομάκη να πει το «ναι» και να παραμείνει στις Ασίτες.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια το Σάββατο με τον πρόεδρο των Ασιτών Μανόλη Ζαχαριουδάκη, παραμένοντας και για δεύτερο χρόνο στην ομάδα. Ο Οικονομάκης μίλησε στο topikokritis.gr για την ανανέωση της συνεργασίας τους, χωρίς να κρύψει την ικανοποίηση του. Παράλληλα έβαλε τον πήχη λίγο ψηλότερα από πέρυσι.

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν μια καλή χρονιά για την ομάδα, κάνοντας μία αρκετά καλή πορεία στην Δ’ Εθνική, αν και νεοφώτιστη. Συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφωνήσαμε να πορευτούμε μαζί και το νέο χρόνο. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, έπαιξε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και ελπίζω να συνεχιστεί με την παραμονή των περισσότερων παιδιών και τη νέα χρονιά.

Αν και τους στόχους σε κάθε ομάδα τους θέτει η διοίκηση, θα προσπαθήσουμε και τη νέα χρονιά να κάνουμε μια ανάλογη πορεία με την περυσινή», κατέληξε ο Οικονομάκης.

Ο 31χρονος Ηρακλειώτης είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει τη συνεργασία του με τις Ασίτες, μετά από τους Ποτηράκη, Ζαχαριουδάκη, Σταυρακάκη και Δεληστεφανή. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πράξη και η επιθυμία του Αντώνη Λεκάκη να διατηρήσει η ομάδα τον βασικό της κορμό της από πέρυσι.
(topikokritis.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου