Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Τέσσερα νέα πρόσωπα στο Δ.Σ.

Στο ίδιο κλίμα ενθουσιασμού συνεχίζουν στις Ασίτες

 Αποκορύφωμα της επιτυχημένης χρονιάς που πραγματοποίησαν οι Ασίτες στην πρώτη τους χρονιά στη Δ' Εθνική, αποτελεί η Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες σε πανηγυρικό κλήμα. 

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του κόσμου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ομάδας, όπου έγινε η Γ.Σ, καθώς και η προθυμία νέων μελών να συμμετέχουν στο συμβούλιο. Το διοικητικό δυναμικό της ομάδας ενισχύθηκε χθες από τους Θοδωρή Τριανταφυλλάκη, Μανόλη Τσερεβελάκη, Γιώργο Περογαμβράκη και Μιχάλη Αστρινάκη, ενώ η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με αρκετά ακόμα πρόσωπα, ανάμεσα τους και ο Γιάννης Φουκάκης ο νικητής του φετινού Big Brother του οποίου η γυναίκα είναι απ΄ τις Ασίτες.
Το νέο λογότυπο της ομάδας με λατινικούς χαρακτήρες
Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένα από τα παλιά μέλη δεν εκδήλωσε την επιθυμία να αποχωρήσει, γεγονός που σε συνδυασμό με τα νέα πρόσωπα αναμένεται να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο για την επόμενη χρονιά. Η νέα διοίκηση θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες.

Μια ακόμα πρόταση που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι άνθρωποι της ομάδας, αποτελεί η συσπείρωση των φορέων του χωριού, ώστε να συντελέσουν όλοι στην ανοδική πορεία που παρουσιάζει το τοπικό ποδόσφαιρο. Συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο γραφείο συνεδριάσεων της ενορίας Κ. Ασιτών, ανάμεσα στο Δ.Σ της ομάδας και εκπροσώπους των δύο ενοριών, δύο πολιτιστικών συλλόγων, δύο συνεταιρισμών και των δύο προέδρων κοινοτήτων (Άνω και Κάτω Ασιτών).

Πέρα από αυτά, έγινε χθες η αρχή για την οργάνωση της νέας χρονιάς, με αρκετές νέες προτάσεις. Συγκεκριμένα, δόθηκε στα μέλη της συνέλευσης το master plan, που περιέχει όλες τις οργανωτικές λεπτομέρειες, με το αγωνιστικό και οικονομικό σχέδιο της ερχόμενης χρονιάς. Όπως ανακοινώθηκε, το μπάτζετ θα κινηθεί περίπου στα ίδια επίπεδα με φέτος, ενώ πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες και να γίνουν σημαντικές προσθήκες όπου είναι απαραίτητο. Οι στόχοι που τέθηκαν είναι εξίσου υψηλοί με φέτος, ώστε η ομάδα να μην επηρεαστεί από την επερχόμενη αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, έγινε η παρουσίαση της μακέτας του νέου σήματος που θα φέρουν από την νέα χρονιά οι Ασίτες.

Το νέο λογότυπο της ομάδας με ελληνικούς χαρακτήρες
Πέρα από το οργανωτικό κομμάτι, πλήρης ανανέωση θα υπάρξει και στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Θα γίνει προσπάθεια για δρομολόγηση των έργων που έχουν προγραμματιστεί στο γήπεδο μέχρι την έναρξη της χρονιάς. Συγκεκριμένα, αφορούν την τοποθέτηση καθισμάτων σε όλο το μήκος της κερκίδας (γύρω στα 500) , επιδιόρθωση των προβολέων, εκσυγχρονισμό των αποδυτηρίων και των δημοσιογραφικών θεωρείων καθώς και ανανέωση του χλοοτάπητα.
 Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης οι παρευρισκόμενοι,ενημερώθηκαν αναλυτικά για  τα έσοδα και έξοδα της απερχόμενης περιόδου. Τους διανεμήθηκαν τα πάντα εκτυπωμένα, αποτέλεσμα της άριστης μηχανογράφισης που διαθέτει την τελευταία χρονιά η ομάδα.
Στα αγωνιστικά, οι παίκτες των Ασιτών θα συνεχίσουν τις προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα υπό τις οδηγίες του Αντώνη Λεκάκη. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων το νέο συμβούλιο θα συναντηθεί με τον προπονητή, ώστε να μιλήσουν για το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους.
Επιμέλεια: '' 10ος Όμιλος "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου