Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Οι Ασίτες “γκρέμισαν” το απόρθητο κάστρο της Επισκοπής (VIDEO)


OI ΑΣΙΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Οι Ασίτες είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε στο φετινό πρωτάθλημα να κερδίσει την Επισκοπή στο “σπίτι” της.

Μια τεράστια νίκη (0-2) που θα βοηθήσει κυρίως στο θέμα της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ρεθύμνου ξεχνάει πλέον την πρώτη θέση και σκέφτεται τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Μπορεί ο Χρήστος Βασιλείου να χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την εμφάνιση της ομάδας του. Είναι προφανές ότι το γεγονός ότι ο στόχος απομακρύνθηκε έχει επηρεάσει τους παίκτες της Επισκοπής.

Οι Ασίτες επικέντρωσαν την επιθετικότητά τους στις αντεπιθέσεις και τελικά δικαιώθηκαν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 3’ με τον Πετράκη ενώ στο 10’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τον Περογαμβράκη.

Στο 31’ ο Τσερεβελάκης ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Αντώνη Λεκάκη.

Το γκολ του Ποτηράκη στο ξεκίνημα της επανάληψης ήταν καθοριστικό, για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο 55’ ο Τσερεβελάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Ποτηράκης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 75’ όταν ο Φραντζεσκάκης στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα κατά λάθος τον “κρέμασε” και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 81’ οι Ασίτες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρουμπάκη.

Δεν είχε πρόβλημα ο διαιτητής Κανελάκης (Πασάς, Παναγέας). Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Δεληστεφανής, Οικονομάκης και Περογαμβράκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Βογιατζιδάκης, Σιόρε, Γιακουμάκης, Καψαλάκης, Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Αντιασβίλι, Σουμπασάκης (62’ Κοκκινάκης), Αλεξάκης (68’ Νικολάου), Μιχελακάκης, Κατσαμάς (54’ Χαρατσής)

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης, Ιατράκης, Αποστολάκης, Δεληστεφανής, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Ε., Τσερεβελάκης Μ. (86’ Χούτρης), Ποτηράκης, Σταυρακάκης (73’ Μανιαδάκης), Περογαμβράκης.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΛΕΚΑΚΗΣ: “Κάναμε το τέλειο παιχνίδι”

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Ασιτών Αντώνης Λεκάκης ο οποίος τόνισε τα εξής:

“Kάναμε ένα τέλειο παιχνίδι από πλευράς τακτικής και εκμεταλευτήκαμε με τον πιο ιδανικό τρόπο τους κενούς χώρους. Πετύχαμε το 0-1 και στη συνέχεια ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστούμε την Επισκοπή για τη φιλοξενία και εύχομαι ό,τι δεν κατάφερε να κατακτήσει φέτος να το κάνει του χρόνου”.

Ο Χρήστος Βασιλείου ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα. Επίσης υπογράμμισε ότι η Επισκοπή πρέπει να κρατήσει τις υποδομές και ότι στη συνέχεια θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά.

Ο κ. Βασιλείου δεν θέλησε να σχολιάσει τον αγώνα με τις Ασίτες τονίζοντας ότι τον κάλυψε με τις δηλώσεις του ο συνάδελφός του Αντώνης Λεκάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου