Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Κάλεσμα στον κόσμο των Ασιτών

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο των Ασιτών απευθύνει μέσω του topikokritis.gr ο Μανόλης Ζαχαριουδάκης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου του ορεινού χωριού με δηλώσεις του στο topikokritis.gr τόνισε πως η νίκη της περασμένης αγωνιστικής στην δυνατή έδρα του ΑΟΑΝ και το πρόγραμμα που ακολουθεί για τις Ασίτες ευνοεί την κατάκτηση του στόχου της σωτηρίας, υπογραμμίζοντας πως η στήριξη του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
«Μετά από τις δύο σημαντικές νίκες, κόντρα σε ΠΑΟΚ και ΑΟΑΝ φέραμε την υπόθεση της σωτηρίας στην έδρα μας. Το πρόγραμμα μας περιλαμβάνει 4 εντός έδρας παιχνίδια από ‘δω και πέρα και τα πάντα είναι στο χέρι μας.
Η παραμονή στην Δ’ Εθνική εξαρτάται μόνο από μας και γι’ αυτό ζητάμε τη στήριξη του κόσμου, που είναι απαραίτητη στην κρίσιμη αυτή καμπή που βρίσκεται το πρωτάθλημα.
Η αρχή γίνεται με ένα ντέρμπι κόντρα στην Επισκοπή, όμως αυτή είναι που θα έχει το άγχος. Για τις Ασίτες είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και είμαι σίγουρος πως οι ποδοσφαιριστές μου θα δείξουν την ίδια ψυχή και δύναμη, όπως σε όλα τα ντέρμπι μέχρι τώρα. Να είναι σίγουροι όλοι πως θα κάνουμε τα πάντα ώστε οι Ασίτες να μείνουν στην κατηγορία και την επόμενη περίοδο.
Οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών έχουν δώσει την ψυχή τους και παλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες απ’ την αρχή της περιόδου, κρατώντας την ομάδα σε ψηλό επίπεδο και τους αξίζει να παραμείνουν στην Δ’ Εθνική”.

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Το πρόγραμμα της Μ. Εβδομάδας

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήραν οι Ασίτες στην μάχη της παραμονής μετά την νίκη τους με 1-2 επί του ΑΟΑΝ στον Αγιο Νικόλαο.


Οι παίκτες του Δαβίδ Φραγκιαδάκη απολαμβάνουν το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε από σήμερα ενώ χθες έκαναν αποθεραπεία όσοι έπαιξαν την περασμένη Κυριακή. Οι φοιτητές της ομάδας έφυγαν από την Κρήτη για να περάσουν οικογενειακά τις Πασχαλινές ημέρες.

Την Μ. Πέμπτη οι Ασίτες θα δώσουν φιλικό στο Λίντο στις 17.00 με την ομώνυμη ομάδα ενώ την Μ. Παρακευή θα γίνει ένα οικογενειακό δίτερμα με το Γοργολαϊνι στις Ασίτες στις 17.00 και πάλι.

Στο δύσκολο εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής, με την Επισκοπή που θα γίνει μετά το Πάσχα, επιστρέφουν για τις Ασίτες οι Σταυρακάκης και Αντωνάκης που εξέτισαν τις ποινές τους όπως και ο Τσερεβελάκης που είχε πρόβλημα στα πλευρά αλλά τώρα είναι οκ.