Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ασίτες - Πατούχας 2-1

Τρεις στημένες φάσεις έκριναν το ματς.


Πολύ καλά δείγματα γραφής έδειξαν οι Ασίτες και ο Πατούχας στην μεταξύ τους φιλική αναμέτρηση που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο των Ασιτών. 

Οι Ασίτες προηγήθηκαν στο 70΄ με κεφαλιά του Αντωνακάκη μετά από κτύπημα κόρνερ του Ανδρεαδάκη, αλλά ο Πατούχας ισοφάρισε ένα λεπτό αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγ. Καστελλιανάκη που κέρδισε ο Ζαφείρης απ΄ τον Κοζορώνη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για την ομάδα των Ασιτών στο 85΄ ο Αποστολάκης με προβολή μετά από φάουλ του Ανδρεαδάκη

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γιώργος, Μπαμπουλάκης, Οικονομάκης, Αντωνακάκης, Ανδρεαδάκης, Δομάζος, Λεμονάκης, Δεληστεφανής, Καρδαμίτσης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Κοζορώνης, Γιακουμάκης, Αποστολάκης, Ρουμπάκης Κώστας, Ζουριδάκης.

ΠΑΤΟΥΧΑΣ:
Χωματάς, Μπιτσακάκης Μιχάλης, Ματθαιάκης, Σουργιάς, Κουνενάκης, Καραντινάκης, Νικολάρας, Καστελιανάκης Άγγελος, Ζαφείρης, Μπιτσακάκης Μανόλης, Ραπτάκης. Επίσης αγωνίστηκαν οι Καστελιανάκης Γιάννης, Λουλάκης Λευτέρης, Καλυκάκης, Τσιμπινός, Κάτελας, Κουτεντάκης.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

" Πάμε ..,γήπεδο"

Η Ελλάδα διανύει μία από τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της και στις Ασίτες παίρνουν τα μέτρα τους…
Η διοίκηση, έτσι, του συλλόγου είναι αποφασισμένη να “απαντήσει” στην οικονομική κρίση με έξυπνες κινήσεις που θα προσελκύσουν τον κόσμο να πάει στο γήπεδο.

"  Πάμε .., γήπεδο"  
Το κοινωνικό πρόγραμμα των Ασιτών είναι άκρως ενδιαφέρον, αφού δωρεάν θα παρακολουθούν τις αναμετρήσεις του συγκροτήματος του Βασίλη Καραΐσκου οι κάτοχοι καρτών ανεργίας, οι μικροσυνταξιούχοι, όλα τα παιδιά της περιοχής μέχρι 17 ετών και όλες οι γυναίκες της περιοχής, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Ασίτες-Ζαρός 3-0

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο οι Ασίτες επικράτησαν με 3-0 του Ζαρού. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο σε σχέση με προηγούμενα φιλικά παιχνίδια. Πίεσαν σ΄όλο το γήπεδο  τον αντίπαλό τους, έδειξαν πάθος και διάθεση και έφτασαν σε μια εύκολη νίκη.
 
Οι Ασίτες προηγήθηκαν στο 10′ με τον Τσερεβελάκη και στο 25′ ο Ανδρεαδάκης έκανε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 75' ο Σταυρακάκης.
Ο Ζαρός έχασε πέναλτι στο 70′ με τον Ανδριαδάκη, στέλνοντας άουτ τη μπάλα.

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Γιακουμάκης (46' Κοζορώνης), Μπαμπουλάκης, Αντωνακάκης, Οικονομάκης, Δεληστεφανής, Ανδρεαδάκης (62 Ρουμπάκης Γ.), Τσερεβελάκης (80' Λεμονάκης), Καρδαμίτσης (82' Αποστολάκης), Δομάζος (82' Ρουμπάκης Κ.), Σταυρακάκης.

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Δυνατό τεστ με Ζαρό το Σάββατο

Με το νεοφώτιστο Ζαρό είναι το επόμενο φιλικό τεστ της ομάδας μας ,που θα διεξαχθεί το Σάββατο 6 το απόγευμα στις Ασίτες.


Φιλικός Αγώνας Προετοιμασίας

Vs.   


Σάββατο 17 ΣΕΠ 2011
Ώρα Έναρξης: 18:00

Γήπεδο 'Ασιτών'

 

Ο Βασίλης Καραϊσκος θα έχει την ευκαιρία να δει και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στο Κύπελλο την Τετάρτη και να βγάλει τα συμπεράσματά του συμπληρώνοντας μια βδομάδα δουλειάς στις Ασίτες. Στο φιλικό αναμένεται να δώσει το παρόν και ο Στέφανος Δεληστεφανής που εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του στο Ρέθυμνο.

Πέρασαν εύκολα στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου οι Ασίτες.

Εύκολο απόγευμα για τις Ασίτες όπου στο ντεμπούτο του Βασίλη Καραΐσκου δεν δυσκολεύτηκαν να περάσουν από τον Αγ. Μύρωνα επικρατώντας του Ραύκου με 1-4.


Μέσα σε υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ο Ποτηράκης με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου άνοιξε το σκορ για τα «λιοντάρια» εκμεταλλευόμενος σύγχυση στη περιοχή των γηπεδούχων. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σταυρακάκης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με προβολή μετά από παράλληλη σέντρα του Οικονομάκη. Λίγο πριν την συμπλήρωση των 45΄ ο Ανδρεαδάκης έγραψε το 0-3 με δυνατό σουτ έξω απ΄ την περιοχή που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Ραύκος μείωσε προσωρινά με τον Σταματάκη δύο λεπτά μετά την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Το τελικό 1-4 έγραψε στο 73΄ο Λεμονάκης με σουτ μετά από μεταβίβαση του Σταυρακάκη.
Οριζόντιο δοκάρι είχε για τους φιλοξενούμενους ο Σταυρακάκης στο 45'. Στην εκπνοή του αγώνα ακυρώθηκε γκολ του Ποτηράκη σαν επιθετικό φάουλ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δημοσιογράφου Μανούσου Ζαχαριουδάκη, λόγω της συμπλήρωσης σήμερα οκτώ χρόνων από το χαμό του.

ΑΣΙΤΕΣ: (Β. Καραϊσκος)  Ζαχαριουδάκης, Κοζορώνης, Μπαμπουλάκης (46' Γιακουμάκης), Αποστολάκης, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Μαν. (λ.τ Ρουμπάκης Γιώργος), Δομάζος, Τσερεβελάκης (65' Λεμονάκης), Ποτηράκης, Ανδρεαδάκης, Σταυρακάκης.

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Συμφωνία με Βασίλη Καραϊσκο

Η διοίκηση της Αθλητικής  Ένωσης Ασιτών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Καραϊσκο για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την καθοδήγηση της ομάδας μας στο δύσκολο πρωτάθλημα που ακολουθεί και τον συνοδεύουν οι ευχές μας για καλή  επιτυχία στο έργο του.

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Τίμησαν το παρελθόν τους οι Ασίτες (Photos)

Το παρελθόν τους τίμησαν οι Ασίτες, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν το περασμένο Σάββατο στην πλατεία του χωριού.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ζαχαριουδάκης τόνισε ότι αυτοί οι άνθρωποι αποτελούν την ζωντανή ιστορία της ομάδας και έχουν συμβάλει στην καταξίωση του σωματείου στο κρητικό ποδόσφαιρο. Από τις Ασίτες τιμήθηκαν:

1) Ο παλιός πρόεδρος της κοινότητας και εκείνος που δημιούργησε το γήπεδο της ομάδας, Μιχαήλ Γιαννακάκης.

2) Ο πρώτος πρόεδρος του σωματείου ΑΟ Κάτω Ασιτών, Ζαχαρίας Καλαφατάκης.

3) Ο Νίκος Ζαχαριουδάκης, για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας

4) Ο Θωμάς Αναστασάκης, για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής.

5) Τα αδέρφια Δημήτρης και Γιάννης Αποστολάκης, για την προσφορά τους στην ομάδα απ’ όλα τα πόστα.

6) Οι πρώτοι γενικοί αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Περογαμβράκης και Στάθης Καρτσώνης.

7) Οι φίλαθλοι που ακολουθούν ανελλιπώς την ομάδα Γιώργος Πολεμαρχάκης, Μανόλης Ματθαιάκης, Γιώργος Χριστοδουλάκης του Αστρινού, Ανδρέας Γιαννακάκης.

8 ) Ο πρώην δήμαρχος Γοργολαϊνίου κ. Γιώργος Ματθαιάκης, που στήριζε και στηρίζει την ομάδα με διάφορους τρόπους.
Δείτε φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση….
Ο παλιός πρόεδρος της κοινότητας και εκείνος που δημιούργησε το γήπεδο της ομάδας, Μιχαήλ Γιαννακάκης.
Ο Νίκος Ζαχαριουδάκης, για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής και παράγοντας
Ο Θωμάς Αναστασάκης, για την προσφορά του ως ποδοσφαιριστής.
Οι πρώτοι γενικοί αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Περογαμβράκης και Στάθης Καρτσώνης.
Οι φίλαθλοι που ακολουθούν ανελλιπώς την ομάδα Γιώργος Πολεμαρχάκης, Μανόλης Ματθαιάκης, Γιώργος Χριστοδουλάκης του Αστρινού, Ανδρέας Γιαννακάκης.
O πρώην Δήμαρχος Γοργολαϊνι Γιώργος Ματθαιάκης, ο νυν Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Σπυριδάκης και η παρέα τους.
Αρκετός ήταν ο κόσμος που τίμησε την εκδήλωση



Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Λύση συνεργασίας με τον Αντώνη Λεκάκη


Ανακοίνωση:
" Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών και ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Λεκάκης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους. Το Δ.Σ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Αντώνη Λεκάκη για τη μεγάλη προσφορά του στην ομάδα, τόσο σαν ποδοσφαιριστή, όσο και σαν τεχνικό υπεύθυνο. Ο ένας χρόνος συνεργασίας ήταν αποδοτικός και ωφέλιμος για όλους μας και η στήριξη του Αντώνη Λεκάκη προς την ομάδα μας τους τελευταίους επτά μήνες ήταν ολοκληρωτική. Τα κριτήρια που οδήγησαν στο "διαζύγιο" ήταν καθαρά διαφορά ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας και δεν έχουν να κάνουν με το ήθος και την εργατικότητα του προπονητή, που ήταν σε υψηλά επίπεδα. Ο Αντώνης Λεκάκης στις Ασίτες άφησε μόνο φίλους. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του."