Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Μy Gym και Αsites F.C.

Πολύ ιδρώτα έχασαν οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών το πρωί της Παρασκευής στο γυμναστήριο Μy Gym , στο οποίο πήραν μια γεύση τι τους περιμένει σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης στο "Μy Gym''
Το γυμναστήριο τα τελευταία δύο χρόνια είναι κοντά στην ομάδα των Ασιτών μετά από συμφωνία που έχει γίνει μεταξύ των δυο πλευρών. Μεγάλη συμμετοχή στην όλη συνεργασία έχει ο γυμναστής του "Μy Gym'' , Λευτέρης Περογαμβράκης που κατάγεται απ΄ τις Ασίτες και μάλιστα υπήρξε στο παρελθόν γυμναστής στην ομάδα.
Ο Λ.Περογαμβράκης επιβλέπει τον Ζαχαριουδάκη σε μια άσκηση
Τη Παρασκευή το πρωί ,πρώτη μέρα στο γυμναστήριο, οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και πέρασαν από αρκετά μηχανήματα περισσότερο για να γίνουν οι απαραίτητες μετρήσεις.
Την ευθύνη για τις μετρήσεις είχαν, ο γυμναστής του 'Μy Gym" Λευτέρης Περογαμβράκης, ο γυμναστής των Ασιτών Δαυίδ Φραγκιαδάκης και ο εργοφυσιολόγος και παλιός προπονητής της ομάδας Γιάννης Σχοιναράκης που παρευρέθηκαν και συνεργάστηκαν.
Με τις μετρήσεις στο γυμναστήριο και αυτές που είχαν προηγηθεί στο  γήπεδο  θα δημιουργηθεί μια  ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των αθλητών.
Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο γυμναστήριο τα πρωινά,σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας.
Την ερχόμενη  βδομάδα οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις , ώστε  να ολοκληρωθεί η εικόνα.

Εργομετρικά στο γήπεδο

Από εργομετρικό έλεγχο πέρασαν οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών την Πέμπτη και σήμερα ο προπονητής  των Ασιτών Αντώνης Λεκάκης θα έχει στα χέρια του την έκθεση με τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
Την επιστημονική ευθύνη των εργομετρικών έχει αναλάβει η εταιρία Sxsport  του εργοφυσιολόγου Γιάννη Σχοιναράκη .Η άρτια επιστημονική οργάνωση και η τεχνογνωσία  που διαθέτει η Sxsport  ανοίγει  νέες προοπτικές για την εισαγωγή της επιστήμης στη προπόνηση και γίνεται αναγκαίος συνεργάτης κάθε προπονητή που σέβεται τη δουλειά του. Η ομάδα των Ασιτών τα τελευταία χρόνια έχει δείξει ότι τίποτα δεν αφήνει στην τύχη και η συνεργασία με την εν λόγω εταιρία θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι μετρήσεις συμφωνήθηκε να  επαναληφθούν μετά τη λήξη της προετοιμασίας και στο μέσο του πρωταθλήματος ώστε το τεχνικό επιτελείο της ομάδας να ξέρει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση του έμψυχου δυναμικού και να κάνει τις αναγκαίες παρεμβάσεις .
Δείτε φωτογραφίες από τις μετρήσεις στο γήπεδο των Ασιτών.


Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Έφυγε ο Ορφανουδάκης ήρθε ο Άρης Αντωνακάκης

Με μία απώλεια ξεκίνησε η προετοιμασία των Ασιτών, αφού ένας έμπειρος παίκτης στον οποίο υπολόγιζαν πολύ, αποτελεί παρελθόν. Ο Κούλης Ορφανουδάκης δεν θα φορέσει τελικά τη φανέλα της ομάδας.


Ο Κούλης Ορφανουδάκης
Οι λόγοι της αποχώρησής  δεν έχουν να κάνουν με τις Ασίτες αλλά με προσωπικούς λόγους, αφού προέκυψαν επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα τον κρατήσουν για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων. Έτσι είχε συζήτηση με τη διοίκηση των Ασιτών και αποφασίστηκε κοινή συναινέσει η λύση της συνεργασίας. Ο Ορφανουδάκης πήγε χτες στο γήπεδο και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας.
Δεδομένο είναι ότι θα γίνουν ακόμα τέσσερις μεταγραφές, ανάμεσά τους και δύο τουλάχιστον παίκτες κάτω των 20 ετών.
Χτες, οι παίκτες των Ασιτών υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ από τον Γιάννη Σχοιναράκη ενώ σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν το γυμναστήριο My Gym για προπόνηση ενδυνάμωσης με βάρη.



Υπέγραψε σήμερα ο Άρης Αντωνακάκης


Αστραπιαία κινήθηκαν στις Ασίτες κι έκλεισαν τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στην αμυντική γραμμή τον Κούλη Ορφανουδάκη, μετά την απρόσμενη τροπή που πήρε η μεταγραφή του τελευταίου, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.


ΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗΣ
Θέση :: Αμυντικός
Ύψος :: 1.88
Ημερ. Γέννησης :: 10/03/1986


Ο αμυντικός που αποκτήθηκε είναι οΆρης Αντωνακάκης, με τις Ασίτες να κάνουν μία εξαιρετική επιλογή.
Ο υψηλόσωμος στόπερ αγωνιζόταν πέρσι στο Γιούχτα, ενώ μετράει μία μεγάλη καριέρα στο Περιφερειακό, όπου είχε πανηγυρίσει και πρωτάθλημα με τον ΟΦΙ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Νέους Εργοτέλη και από εκεί παραχωρήθηκε στον ΑΟΑΝ. Στη συνέχεια παρέμεινε στο Λασίθι αλλά μετακόμισε στην Ιεράπετρα, παίζοντας στον ΟΦΙ και παίρνοντας τον τίτλο στο Περιφερειακό. Επέστρεψε στο Ηράκλειο και τα τελευταία χρόνια έχει αγωνιστεί σε Χερσόνησο, ΠΑΝΟΜ, Ηρόδοτο και πέρσι στον Γιούχτα.

Αν και μόλις 25 ετών, έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία και στις Ασίτες υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την απόκτησή του. Σήμερα το πρωί ενσωματώθηκε στην ομάδα, πηγαίνοντας και ο ίδιος στο “Μy Gym”, όπου έγινε προπόνηση ενδυνάμωσης.
“Συμφωνήσαμε σχεδόν αμέσως με τον πρόεδρο. Ήθελα να συνεχίσω ν’ αγωνίζομαι στο Περιφερειακό και στις Ασίτες μου δίνεται αυτή η δυνατότητα. Η ομάδα είναι οργανωμένη, έχει στόχους και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά” δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ασιτών.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Ξεκίνησαν οι Ασίτες

Στο γήπεδο μπήκαν σήμερα οι Ασίτες ξεκινώντας την προετοιμασίας τους για τη νέα περίοδο. Μία περίοδο που όλοι επιθυμούν να είναι συνέχεια της περσινής εκπληκτικής πορείας και της 5ης θέσης που κατέλαβε η ομάδα στον 10ο όμιλο.

Στόχος μπήκε η άνετη παραμονή σ’ ένα πρωτάθλημα “γολγοθά”, που θα πέσουν παραπάνω από τις μισές ομάδες στο τέλος του αλλά και να γίνει ένα βήμα παραπάνω από την περσινή παρουσία.


Το παρών έδωσαν και τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματα (φωτο), οι Κούλης Ορφανουδάκης, Ραφαήλ Μπαμπουλάκης, Αντώνης Μπελενιώτης, Δημήτρης Ανδρεαδάκης, Γιάννης Μιχελιδάκης και Γιώργος Κοτζαδάκης ενώ ο πρόεδρος κ. Ζαχαριουδάκης έκανε λόγο για άλλες τέσσερις μεταγραφές. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα ο στρατευμένος Στέφανος Δεληστεφανής.

Δαυίδ Φραγκιαδάκης κ΄ Αντώνης Λεκάκης
Τα βλέμματα ήταν πάνω στον Αντώνη Λεκάκη, ο οποίος μετά από πολλές προετοιμασίες ως ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε για πρώτη φορά προετοιμασία έχοντας το ρόλο του προπονητή, και όλοι του ευχήθηκαν “σιδεροκέφαλος”.

Αρχικά στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο πρόεδρος Μανόλης Ζαχαριουδάκης, ο επί 29 χρόνια γενικός αρχηγός Τάκης Περογαμβράκης, ο προπονητής Αντώνης Λεκάκης και ο γυμναστής Δαυίδ Φραγκιαδάκης.
Ακολούθησε αγιασμός και στη συνέχεια έγινε ολιγόλεπτη προπόνηση και δίτερμα σε χαλαρούς ρυθμούς. Μετά το γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές πήγαν στην ταβέρνα “Αρχοντικό”, όπου η διοίκηση τους παρέθεσε δείπνο.


Δείτε κι άλλες φωτογραφίες απ΄ την πρώτη των Ασιτών παρακάτω.




Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Την Τετάρτη η πρώτη των Ασιτών - Ανακοινώθηκαν τα φιλικά .

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η "πρεμιέρα" για τη νέα σεζόν στις Ασίτες

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27/7 ορίστηκε ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση στο γήπεδο των Ασιτών, ενώ στη συνέχεια η διοίκηση θα παραθέσει γεύμα στο τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας στο  "Αρχοντικό" στις Ασίτες.
Την Πέμπτη 28/7 θα γίνουν εργομετρικά τεστ στο γήπεδο του συλλόγου, υπ' ευθύνη του εργοφυσιολόγου  Γιάννη Σχοιναράκη .
Αξίζει να αναφερθεί ότι το γυμναστήριο "My Gym" και η ομάδα ήρθαν σε συμφωνία και καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου, τα πρωινά, οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών θα κάνουν πρόγραμμα ενδυνάμωσης με το επαναστατικό πρόγραμμα TRX.

Για τις 14 Αυγούστου ορίστηκε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας, ενώ θα ακολουθήσουν 7 ακόμα αναμετρήσεις, ώστε η ομάδα να "δέσει" μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ξεχωρίζει το παιχνίδι με τον πρωταθλητή της προηγούμενης περιόδου Ρούβα, καθώς και με ομάδες της Δ' Εθνικής, ΠΟΑ, ΠΑΟΚ και  Ζαρό. Με το σύλλογο του Κρουσώνα εκκρεμεί ο ορισμός ενός ακόμα φιλικού στο γήπεδο του Κρουσώνα, που θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών:

14 Αυγούστου με Λίντο στις Ασίτες
20 Αυγούστου με ΠΟΑ (δεν έχει οριστεί ακόμα η έδρα)
24 Αυγούστου με ΠΑΟΚ στις Ασίτες
28 Αυγούστου με ΑΕΚ στον Κατσαμπά
31 Αυγούστου με Αθλόπολις στις Ασίτες
3 Σεπτεμβρίου με Ζαρό (δεν έχει οριστεί ακόμα η έδρα,  αλλά θα γίνουν δυό αγώνες με δυό διαφορετικές 11άδες)
Σεπτεμβρίου με Ρούβα (δεν έχει οριστεί ακόμα η έδρα)
14 Σεπτεμβρίου με Γαρίπα στις Ασίτες

Η κλήρωση του Κυπέλλου και ο δεύτερος αγώνας με τον ΠΑΟΚ ίσως διαμορφώσουν το πρόγραμμα των τελευταίων φιλικών.

Ξεκινάει συνεργασία Ασιτών με ΟΦΗ - Υπογράφει ο Μπαμπουλάκης

Τα καλύτερα... έρχονται για τις Ασίτες, καθώς ξεκινά συνεργασία με τον ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα! Ο πρόεδρος του σωματείου, Μανόλης Ζαχαριουδάκης, βρέθηκε χτες στο “Γεντί Κουλέ” και μετά το τέλος της προπόνησης του ΟΦΗ είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Μαχλά και τον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών, Λεωνίδα Τιτομιχελάκη.

Η συνάντηση αυτή αλλάζει ολοκληρωτικά το επίπεδο οργάνωσης και προοπτικής των Ασιτών, ενώ δεδομένη είναι πλέον η παραχώρηση του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη από τον ΟΦΗ για ένα χρόνο στις Ασίτες. Xαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου, Μ. Ζαχαριουδάκη στο topikokritis.gr: «Πλέον βαδίζουμε σε νέους δρόμους. Αυτό που ξεκίνησε πέρσι με το δανεισμό του Αλέξη Περογαμβράκη από τον ΟΦΗ στις Ασίτες, από σήμερα αποκτά άλλη προοπτική. Θα υπάρχει άμεση συνεργασία και όποιος παίκτης ξεχωρίζει από την ακαδημία των Ασιτών, τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχει ΟΦΗ. Επίσης, θα υπάρχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Όσον αφορά τον Ραφαήλ Μπαμπουλάκη, συμφωνήθηκε ότι την Δευτέρα θα υπογράψει στην ομάδα μας».

Μένει Διαγόρα ο Χατζηπέτρος
Τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής “μπλοκάρουν” την έλευση του Στέλιου Χατζηπέτρου στις Ασίτες. Ο νεαρός αμυντικός, που αγωνιζόταν πέρσι στην ομάδα Νέων του Διαγόρα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα προκειμένου να παίξει στα πλέι οφ. Στις Ασίτες περίμεναν αυτή την εξέλιξη γι’ αυτό και τις τελευταίες ημέρες είχαν ρίξει όλο το βάρος στην απόκτηση του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη. (Πηγή: topikokritis.gr)

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Πένθος για την οικογένεια των Ασιτών

Οι Ασίτες πενθούν τον θάνατο του Μανόλη Τριανταφυλλάκη, πατέρα του νέου αντιπροέδρου της ομάδας και προέδρου του τοπικού συμβουλίου, Θοδωρή Τριανταφυλλάκη.

Με ανακοίνωσή του, το σωματείο συλλυπείται θερμά την οικογένεια του εκλιπόντος ενώ σύσσωμη η διοίκηση θα παραστεί αύριο στη νεκρώσιμο ακολουθία που θα γίνει στις Ασίτες στις 12 το μεσημέρι.
Σε ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης στο πένθος του αντιπροέδρου, με ομόφωνη απόφασή  το Δ.Σ της ομάδας αργά το βράδυ, αποφάσισε να ματαιώσει τον προγραμματισμένο χορό της ομάδας που είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 5 Αυγούστου.

Μπαμπουλάκης: “Έχω δώσει τα χέρια με τις Ασίτες”

Το όνομα του Ραφαήλ Μπαμπουλάκη “παίζει” δυνατά στην μεταγραφική αγορά τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για έναν παίκτη με εκπληκτική αγωνιστική άνοδο και σαφώς πολλές ομάδες του Περιφερειακού θα τον ήθελαν στο ρόστερ τους.

Ο ίδιος όμως με δηλώσεις του στο topikokritis.gr ξεκαθάρισε ότι όχι μόνο θέλει να παίξει στις Ασίτες αλλά έχει συμφωνήσει κιόλας:

“Έχω δώσει τα χέρια με τις Ασίτες και περιμένω να συμφωνήσει και ο ΟΦΗ. Νομίζω ότι το καλύτερο για την καριέρα μου θα ήταν φέτος ν’ αγωνιστώ στο Περιφερειακό με την ομάδα των Ασιτών”.

Ο Ραφαήλ Μπαμπουλάκης έκανε εντυπωσιακή χρονιά πέρσι στην ΑΕΚ, όπου έπαιξε με υποσχετική από τον ΟΦΗ.
Τα καλύτερα πάντως ήρθαν πριν λίγες εβδομάδες, όπου μετείχε με το Αθλόπολις σε τουρνουά στα Μετέωρα, όπου ήταν μεταξύ των παικτών που ξεχώρισαν και κλήθηκε από τη Λίβερπουλ για να πάει στην Αγγλία για προπονήσεις, στις αρχές Σεπτέμβρη…

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αφήνει την εργένικη ζωή ο Κώστας Οικονομάκης

Την απόφαση να "κρεμαστεί" πήρε ο Κώστας Οικονομάκης ο οποίος σήμερα Σάββατο αφήνει την εργένικη ζωή.

Tα μεταγραφικά παγώνουν στις Ασίτες καθώς όλοι οι άνθρωποι στην ομάδα ετοιμάζονται να δώσουν το Σάββατο (16/7) το παρών στο μεγαλύτερο βήμα της ζωής του Κώστα Οικονομάκη, ο οποίος θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Aναστασία Δραϊνάκη. Κουμπάρος θα είναι ο παλιός συμπαίκτης απ΄τον ΟΦΗ 94 και φίλος Νίκος Τσαμπουράκης . (Και χορηγός της ομάδας μας)
Το μυστήριο θα γίνει σε εκκλησία του Γαζίου και θ’ ακολουθήσει τρικούβερτο γλέντι στο «Olympia Palace».

Βίον ανθόσπαρτο και καλούς απογόνους.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο Γιάννης Μιχελιδάκης στις Ασίτες

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη ενόψει της ερχόμενης χρονιάς πραγματοποίησαν οι Ασίτες, εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Γιάννη Μιχελιδάκη.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση του συλλόγου και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στους «κιτρινοπράσινους». Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν γίνει την προηγούμενη Πέμπτη, όπου είχαν συμφωνήσει σε όλα, ενώ σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό μέρος της συμφωνίας.
Ο Γιάννης Μιχελιδάκης ανήκει στον Εργοτέλη, όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα. Τα τελευταία χρόνια είχε μετακομίσει στο Ρέθυμνο, λόγω Πανεπιστημιακών σπουδών στην Οικονομική σχολή, με αποτέλεσμα την προηγούμενη σεζόν να δοθεί δανεικός στον ΠΕ Ρεθύμνου. Την περίοδο των σπουδών του αγωνίστηκε επίσης με την μορφή δανεισμού στον Αστέρα Ρεθύμνου και δύο χρόνια στην Επισκοπή.
 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Η διοίκηση των Ασιτών ασφάλισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας

Σε μια πρωτότυπη οργανωτική κίνηση για τα δεδομένα της Δ’ Εθνικής, προχώρησε σήμερα η διοίκηση των Ασιτών, εξασφαλίζοντας ιδιωτική ασφάλιση για τους ποδοσφαιριστές της. 

Μετά από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Interamerican, ο πρόεδρος των «λιονταριών», Μανώλης Ζαχαριουδάκης, έκλεισε συμφωνία για ασφαλιστικό συμβόλαιο  για όλους τους παίκτες που θα φορέσουν φέτος τα κιτρινοπράσινα. Η κάλυψη της Interamerican αφορά θεραπεία  και αποζημίωση σε τυχόν τραυματισμούς.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ασφαλιστικός σύμβουλος στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, είναι ο τερματοφύλακας των Ασιτών, Μιχάλης Ζαχαριουδάκης, που εργάζεται  στην Interamerican και εκτός από τη σιγουριά που προσφέρει κάτω από τα γκολπόστ στους συμπαίκτες του, από φέτος θα τους προσφέρει και ..ασφάλεια.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Eλεύθερος ο Δασκαλάκης

Η Ένωση Ασιτών ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Μύρωνα Δασκαλάκη.
Ο 21χρονος επιθετικός παραχωρήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στο γειτονικό Ραύκο, όπου θα συνεχίσει την καριέρα του. Η διοίκηση και οι φίλοι της ομάδας τον ευχαριστούν για την τετραετή προσφορά του στο σύλλογο και του εύχονται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του πορεία.
Το Δ.Σ