Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ασίτες: Συμφωνία με Ανδρεαδάκη


Με εντυπωσιακό τρόπο συνεχίζονται οι μεταγραφικές κινήσεις στις Ασίτες, αφού ο πρόεδρος, Μανώλης Ζαχαριουδάκης, έδωσε τα χέρια πριν από λίγο με τον Δημήτρη Ανδρεαδάκη. Ο 28χρονος μέσος συμφώνησε σε όλα με τα «λιοντάρια», μεταγραφή που επιβεβαιώνει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο σύλλογος για τη νέα σεζόν.

Ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης με τη φανέλα του Ηροδότου
Το πλούσιο βιογραφικό του Δημήτρη Ανδρεαδάκη περιλαμβάνει επαγγελματικά συμβόλαια με Ξάνθη (Α' Εθνική) και Πανθρακικό (Β' Εθνική), καθώς και σημαντική εμπειρία στη Δ' Εθνική κατηγορία.
Ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης με τη φανέλα της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη
Ξεκίνησε από Ερασιτέχνη ΟΦΗ και ΟΦΗ 94, απ’ όπου έκανε το βήμα για την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αγωνίστηκε για δύο χρόνια (2003-2005) ως επαγγελματίας στην Ξάνθη και από κει μεταγράφηκε στονΠανθρακικό. Στη συνέχεια, φόρεσε τη φανέλα της Ρόδου, του ΠΑΟ Κρουσώνα και τουΗροδότου τη χρονιά που μας πέρασε.

Αμέσως μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ο Δημήτρης Ανδρεαδάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στον «10ο Όμιλο» σαν παίκτης των Ασιτών. : «Έχω μιλήσει με κάποιες άλλες ομάδες, αλλά συμφώνησα με την ομάδα που έδειξε να με θέλει περισσότερο. Έμεινα ικανοποιημένος απ’ όσα ειπώθηκαν τόσο απ’ τον πρόεδρο, όσο και απ’ τον προπονητή της ομάδας. Πρόκειται για ομάδα με φιλοδοξίες και θέλω να τη βοηθήσω να τις πετύχει. Άλλωστε, στις Ασίτες αγωνίζονται πολλοί φίλοι μου και πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ εύκολα». 
ΠΗΓΗ: www.10osomilos.com
 

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στις Ασίτες ο Ορφανουδάκης.

"Σεφτέ" στο μεταγραφικό παζάρι έκαναν σήμερα οι Ασίτες, με την απόκτηση του Κούλη Ορφανουδάκη. Ο πολύπειρος μεσοαμυντικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση των "λιονταριών", σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα και θα αποτελέσει σημαντική ενίσχυση για το κέντρο της άμυνας του συλλόγου. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο προπονητής των Ασιτών, Αντώνης Λεκάκης, με τον έμπειρο στόπερ, έχουν "συναντηθεί" ξανά στην κοινή τους θητεία τόσο στον ΠΟΑ, όσο και στον Ρούβα . Ο Ορφανουδάκης έχει αγωνιστεί ακόμη στον Ποσειδώνα, ενώ την περσινή σεζόν δεν αγωνίστηκε για επαγγελματικούς λόγους.

Στις πρώτες δηλώσεις που πραγματοποίησε στο topikokritis.gr μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής ανέφερε:
«Νομίζω πως πρόκειται για ένα σωματείο σοβαρό και αυτό το μαρτυρά η περσινή πορεία της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι έμεινε ο βασικός κορμός, στοιχείο που θα μας δώσει ομοιογένεια. Όσον αφορά τους δικούς μου στόχους, θα προσπαθήσω να προσφέρω όσο γίνεται περισσότερο. Μπορεί να ήμουν εκτός για αρκετό χρονικό διάστημα όμως δεν έμεινα χωρίς προπονήσεις και αυτό θα με βοηθήσει να επανέλθω γρήγορα».

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ανανέωσε ο Μιχάλης Τσερεβελάκης

Το σήριαλ Τσερεβελάκη είχε αίσιο τέλος και ο Μιχάλης Τσερεβελάκης θα φοράει τη φανέλα των Ασιτών και την επόμενη περίοδο.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός σήμερα το πρωί συναντήθηκε με το πρόεδρο της ομάδας και συμφώνησαν για συνεργασία ενός ακόμη χρόνου. Αυτή ήταν η έκτη ανανέωση ποδοσφαιριστή των Ασιτών τις τελευταίες μέρες, αφού προηγήθηκαν οι συμφωνιες ανανέωσης με Σταυρακάκη, Δεληστεφανή, Ζαχαριουδάκη, Οικονομάκη και Ποτηράκη.

Ο Μιχάλης Τσερεβελάκης λίγο μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε στο "10osomilos.com/" :
" Είμαι χαρούμενος για το αίσιο τέλος της υπόθεσης μου. Αποφάσισα να παραμείνω στην ομάδα των Ασιτών και να βοηθήσω κι εγώ απ΄ τη μεριά μου στη προσπάθεια που γίνεται για τη καθιέρωση της ομάδας στις μεγάλες ομάδες της Δ΄ Εθνικής. Η προσπάθεια μας τη προηγούμενη χρονιά ήταν μεγάλη και πρέπει να έχει και συνέχεια. 
Η απόφασή μου για παραμονή ήταν εύκολη, αφού υπάρχουν και συναισθηματικοί λόγοι που με κρατάνε στην ομάδα. Όπως ξέρετε , εδώ είναι το σπίτι μου, οι φίλοι  μου και η οικογένειά μου"
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗ
Tσερεβελάκης 
Μιχάλης
2000-2004 Ερ. ΟΦΗ
2004-2005 ΠΑΕ Μαλλίων (επαγγελματίας)
2005-2006 ΠΑΝΟΜ
2006-2007 Α.Ε Ασιτών
2007-2010 ΠΑΟ Κρουσώνα
2010-2011 Α.Ε Ασιτών

Ημ. Γέννησης: 2/5/1985
Τόπος Γέννησης: Ασίτες











ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΤΟΣ

 21 Συμμετοχές
17 Βασικός
6 αντκαταστάθηκε 

4 μπήκε αλλαγή
    Χρόνος Συμμετοχής    
1626'
6 
2 ασίστ

Οικονομάκης: «Πιο ψηλά από πέρυσι»

Το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και το γεγονός πως παραμένει ο βασικός κορμός της ομάδας, έκαναν τον Κώστα Οικονομάκη να πει το «ναι» και να παραμείνει στις Ασίτες.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια το Σάββατο με τον πρόεδρο των Ασιτών Μανόλη Ζαχαριουδάκη, παραμένοντας και για δεύτερο χρόνο στην ομάδα. Ο Οικονομάκης μίλησε στο topikokritis.gr για την ανανέωση της συνεργασίας τους, χωρίς να κρύψει την ικανοποίηση του. Παράλληλα έβαλε τον πήχη λίγο ψηλότερα από πέρυσι.

«Η προηγούμενη σεζόν ήταν μια καλή χρονιά για την ομάδα, κάνοντας μία αρκετά καλή πορεία στην Δ’ Εθνική, αν και νεοφώτιστη. Συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφωνήσαμε να πορευτούμε μαζί και το νέο χρόνο. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, έπαιξε το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και ελπίζω να συνεχιστεί με την παραμονή των περισσότερων παιδιών και τη νέα χρονιά.

Αν και τους στόχους σε κάθε ομάδα τους θέτει η διοίκηση, θα προσπαθήσουμε και τη νέα χρονιά να κάνουμε μια ανάλογη πορεία με την περυσινή», κατέληξε ο Οικονομάκης.

Ο 31χρονος Ηρακλειώτης είναι ο πέμπτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει τη συνεργασία του με τις Ασίτες, μετά από τους Ποτηράκη, Ζαχαριουδάκη, Σταυρακάκη και Δεληστεφανή. Με αυτό τον τρόπο γίνεται πράξη και η επιθυμία του Αντώνη Λεκάκη να διατηρήσει η ομάδα τον βασικό της κορμό της από πέρυσι.
(topikokritis.gr)

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ανανέωσε και ο Κώστας Οικονομάκης

Η σημερινή συνάντηση του Κώστα Οικονομάκη με τον πρόεδρο της ομάδας μας Μανόλη Ζαχαριουδάκη κατέληξε σε συμφωνία ανανέωσης και έτσι ο δυναμικός μέσος θα συνεχίσει να φοράει το λιοντάρι στο στήθος και την ερχόμενη περίοδο.

Ο Κώστας Οικονομάκης τη χρονιά που πέρασε ήταν απ΄ τους σταθερότερους παίκτες της ομάδας μας σε απόδοση, αγωνίστηκε σε όποια θέση του ζητήθηκε με επιτυχία και η προσφορά του αναγνωρίστηκε από τον κόσμο των Ασιτών. Η ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα ήταν το επιστέγασμα των παραπάνω και αν συνυπολογίσουμε και την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, άπαντες μπορούν να αισιοδοξούν για μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά. Η ανανέωση του Οικονομάκη δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αφού στη διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή είχαν μπει αρκετές ομάδες.
Το βιογραφικό του:
Ημ. Γέννησης: 14/1/1980
Οικονομάκης Κώστας

1992-1998 Ερ. ΟΦΗ
1998-2000 ΟΦΗ 94
2000-2005 Χερσόνησος
2005-2006 ΑΟ Μοσχάτου
2006-2008 Αετός Ανωγείων
2008-2009 Πατούχας
2009-2010 Αετός Ανωγείων
2010-2012 Α.Ε Ασιτών





 Τα στατιστικά του τη χρονιά που πέρασε:
22 Συμμετοχές
22 Βασικός 1 αντικ/κε
Λεπτά συμμετοχής
1967'


4
Γκολ

1
 


Μετά τον Οικονομάκη σειρά θα πάρουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, αφού σκοπός της διοίκησης και του Αντώνη Λεκάκη είναι να παραμείνει ο ''κορμός''  της ομάδας και να ενισχυθεί με έξι τουλάχιστον μεταγραφές. Μέχρι τώρα ως γνωστόν έχουν ανανεώσει οι, Δεληστεφανής, Ζαχαριουδάκης, Σταυρακάκης, Ποτηράκης και Οικονομάκης.
Η επιτροπή μεταγραφών έχει εντοπίσει τους στόχους και έχουν γίνει οι απαραίτητες συζητήσεις με τέσσερις ποδοσφαιριστές. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι ανακοινώσεις των ονομάτων.
Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα και την επόμενη περίοδο θα είναι ανταγωνιστική και θα χαρίσει και  πάλι μεγάλες στιγμές στους φιλάθλους των Ασιτών.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Ποτηράκης: " Απόφαση καρδιάς" !!!

Ένας ακόμα κρίκος στην αλυσίδα των ανανεώσεων προστέθηκε σήμερα για την ομάδα μας, αφού ο Φραγκίσκος Ποτηράκης συμφώνησε για έναν ακόμα χρόνο . 

Ο Φραγκίσκος Ποτηράκης
Ο αρχηγός της ομάδας τη χρονιά που πέρασε, συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με τον πρόεδρο του συλλόγου  Μανόλη Ζαχαριουδάκη και συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους και για την ερχόμενη περίοδο.
Την αγάπη του για τις Ασίτες έκανε φανερή ο Φραγκίσκος Ποτηράκης, λίγο μετά την ανανέωση της συμφωνίας, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ομάδας:  
«Είναι ο τρίτος μου χρόνος στις Ασίτες και έχω δεθεί πολύ μ’ αυτή την ομάδα. Δεν θα σκεφτόμουν ούτε στιγμή να αγωνιστώ σε κάποιο άλλο σύλλογο. Έχω πολλά να δώσω ακόμα και είμαι σίγουρος ότι την νέα σεζόν θα βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που θα τεθούν. Θεωρώ τις Ασίτες σπίτι μου και η απόφασή μου για παραμονή στην ομάδα είναι απόφαση  καρδιάς».

____________ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ _____
 Περίοδος 2010/11 22 Συμμετοχές
17 Βασικός
5 Mπήκε αλλαγή
9 Αντικ/κε
Αγωνίστηκε
 1417'
5 γκολ
2 κίτρινες
1 ασιστ

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
1996-1997 Ασπίς Βενεράτου
1997-1998 ΑΣ Αυγενικής
1998-2001 ΟΦΗ 94
2001-2002 Αστέρας Μυρτιάς
2002-2004 ΑΟ Τυμπακίου
2004-2005 ΠΑΝΟΜ
2005-2006 ΑΕ Κατσαμπά
2006-2007 ΑΟ Τυμπακίου
2007-2008 ΠΑΝΟΜ       
2008-2011 Ενωση Ασιτών

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ''σημαία" στον ..ιστό της !!

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα της ομάδας μας ο Γιώργος Σταυρακάκης.
Ο 35χρονος επιθετικός απάντησε θετικά στην οικονομική πρόταση που του έγινε απ΄ τη  διοίκηση για ανανέωση και θα είναι για ακόμη μια χρονιά η "σημαία" της Ένωσης Ασιτών.
Ο Γιώργος Σταυρακάκης είναι τα δυο τελευταία χρόνια ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (29, 8) και ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε το σωματείο στη μακρόχρονη ιστορία του.

Το βιογραφικό του:
1991-1997 Ενωση Ασιτών
1997-2000 ΠΑΝΟΜ
2000-2006 Χερσόνησος
2006-2011 Ενωση Ασιτών

Όπως έχει ανακοινωθεί, ο Γιώργος Σταυρακάκης θα έχει φέτος διπλή ιδιότητα. Ο Αντώνης Λεκάκης τον πρότεινε για συνεργάτη του και η διοίκηση το αποδέχτηκε, ανοίγοντας του το δρόμο για μια νέα καριέρα.


Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Αρχή με Ζαχαριουδάκη !!

Σε μια σημαντική κίνηση ενόψει της ερχόμενης περιόδου προχώρησαν οι  Ασίτες, ανανεώνοντας την συνεργασία τους με τον Μιχάλη Ζαχαριουδάκη. Ο τερματοφύλακας, που υπερασπίστηκε επάξια την προηγούμενη σαιζόν τα δοκάρια της ομάδας, συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση και  θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινοπράσινα» για την ερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Η ανανέωση του Ζαχαριουδάκη είναι μια από τις πρώτες κινήσεις των διοικούντων του συλλόγου με στόχο να κρατήσουν τον πήχη ψηλά την ερχόμενη περίοδο, αφού η παρουσία του γκολκίπερ στο φετινό πρωτάθλημα ήταν επιβλητική. Γεγονός που έγινε φανερό τόσο από τα στατιστικά που τον συνοδεύουν, όσο και από την ανάδειξη του ως «Καλύτερο τερματοφύλακα του 10ου Ομίλου» από παίκτες και προπονητές, στα 5α ποδοσφαιρικά βραβεία.

«Ικανοποιημένος από τις Ασίτες»
Στο κλείσιμο μιας επιτυχημένης χρονιάς, ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης δήλωσε την ικανοποίηση του σχετικά με την κατάσταση που αντιμετώπισε στις Ασίτες, γεγονός που επισφραγίστηκε με την ανανέωση της συνεργασίας τους: «Ολοκληρώθηκε μια επιτυχημένη χρονιά, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και για την ομάδα. Δεν ήταν δύσκολη απόφαση η παραμονή μου στις Ασίτες, κυρίως γιατί συνάντησα ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα και φροντίζουν να το αποδεικνύουν συνέχεια. Υπήρξε πολύ καλή οργάνωση, ενώ και το δέσιμο της ομάδας ήταν αρκετά ισχυρό».
Όσον αφορά τους στόχους της νέας περιόδου υπογράμμισε: «Προσωπικά θέλω να δώσω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου, να πραγματοποιήσει τους στόχους της. Κυρίως, ακολουθώντας την περυσινή συνταγή, να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, ώστε να διεκδικήσουμε μια υψηλή θέση».

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ της Αθλητικής Ένωσης Ασιτών , που αποτελείται από 16 άτομα, εκ των οποίων τα πέντε είναι νεοεισερχόμενα στη διοίκηση της ομάδας. Πρόκειται για τους: Θοδωρή Τριανταφυλλάκη, Βαγγέλη Πιπεράκη, Μανόλη Τσερεβελάκη, Γιώργο Περογαμβράκη και Μιχάλη Αστρινάκη




ΤΟ Δ.Σ



ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                   Μανόλης Ζαχαριουδάκης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ:           Θοδωρής Τριανταφυλλάκης
Βαγγέλης Πιπεράκης

Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:          Ανδρέας Αναστασάκης
Β' Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:      Γιώργος Αναστασάκης

ΤΑΜΙΑΣ:                        Γιάννης Ζαχαριουδάκης

Γ.ΑΡΧΗΓΟΣ:                  Τάκης Περογαμβράκης
Β' Γ.ΑΡΧΗΓΟΣ:              Μανόλης Τσερεβελάκης

ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ:     Στέλιος Καλαφατάκης
Β' ΕΦΟΡΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ: Γιώργος Περογαμβράκης

ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ:        Μιχάλης Αστρινάκης

ΕΦΟΡΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ: Ζαχάρης Κοτζαδάκης
Β'  ΕΦ. ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ:    Γιώργος Αναστασάκης

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ:    Θοδωρής Τριανταφυλλάκης

ΕΚΠΡΟΣ. ΕΠΟ-ΕΠΣΗ:   Μανόλης Ζαχαριουδάκης
Βαγγέλης Πιπεράκης

ΥΠΕΥΘ. ΦΙΛΑΘΛΩΝ:   Λευτέρης Μουταντωνάκης

ΜΕΛΗ:                           Δημήτρης Μανουσάκης
Κώστας Πολεμαρχάκης
                           
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Ευα Ζαχαριουδάκη

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΣΙΤΕΣ: «Ολοκληρώθηκε το τεχνικό τιμ»


Αρκετές προσθήκες έγιναν στο τεχνικό τιμ των Ασιτών ενόψει της νέας χρονιάς.

Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Αντώνη Λεκάκη στον πάγκο της ομάδας, στο τεχνικό τμήμα εντάχθηκε και ο Φίλιππος Ρουμπάκης που του ανατέθηκε το πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων. Στην ομάδα επιστρέφει μετά από δυο χρόνια ο γυμναστής Δαυίδ Φραγκιαδάκης που θα αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών .
Τις Ακαδημίες του σωματείου ανέλαβε ο παίκτης της ομάδας Μιχάλης Τσερεβελάκης. Οι προσθήκες όμως έχουν και συνέχεια καθώς ο Γιώργος Σταυρακάκης θα είναι βοηθός του Αντώνη Λεκάκη στην τεχνική ηγεσία.
Παράλληλα, οι Ασίτες έκαναν και την πρώτη τους μεταγραφή εντάσσοντας στο ρόστερ τους το 17χρονο αμυντικό Γιώργο Κοτζαδάκη ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στο Γοργολαΐνι και το τελευταίο τετράμηνο έκανε προπονήσεις με την ομάδα των Ασιτών.
Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Στέφανου Δεληστεφανή στην ομάδα μετά την πολύ καλή του παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα. Ο ποδοσφαιριστής, που υπηρετεί τη θητεία του στο Ρέθυμνο, έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση για ανανέωση και γίνονται προσπάθειες για τη μετάθεση ή απόσπασή του στο Ηράκλειο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.(πηγή:  10osomilos.com/)