Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Λεκάκης: «Θέλω να μείνω στις Ασίτες»


Θετικός στο να μείνει και την επόμενη σεζόν στις Ασίτες εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΑΛΦΑ ΡΑΔΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ο τεχνικός των νεοφώτιστων Αντώνης Λεκάκης. 

«Αν δεν πω ότι υπάρχει διάθεση από μέρους μου θα ήταν ψέμα. Θέλω να μείνω στις Ασίτες ωστόσο αυτά θα τα δούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Βρίσκομαι στο ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας. Για μένα είναι μια μεγάλη εμπειρία. Άλλο να είσαι βοηθός και άλλο να παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου. Σίγουρα κάνω κάποια λάθη ωστόσο σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι βαδίζω σε σωστά βήματα» είπε ο Αντώνης Λεκάκης. 

Ο προπονητής των «κιτρινοπράσινων» αναφέρθηκε και στη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Επισκοπής: 

«Κάναμε διπλό σε μια έδρα αήττητη καθώς η Επισκοπή δεν είχε χάσει εντός έδρας. Η Επισκοπή είναι μια καλή ομάδα όμως θεωρώ πως δεν ήταν έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλος. Είχα πει εξαρχής ότι Επισκοπή και Ρούβας θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Ο Ρούβας είχε πιο έμπειρους παίκτες και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη θέση». 

Ερωτηθείς για το φετινό πρωτάθλημα τόνισε:

«Το φετινό πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα ανταγωνιστικό. Η κάθε ομάδα θα μπορούσε να νικήσει την άλλη άσχετα αν είχαν μεγάλη βαθμολογική διαφορά. (flashnews.gr)

Χωρίς Περογαμβράκη – Χούτρη οι Ασίτες

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανακρωτηριακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στις Ασίτες, που θέλουν να βάλουν το «κερασάκι στην τούρτα» έπειτα από τη μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη μέσα στην Επισκοπή την περασμένη εβδομάδα.
Το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη θα έχει δυο απουσίες για αυτόν τον αγώνα, καθώς θα λείψουν ο τιμωρημένος Αλέξης Περογαμβράκης και ο τραυματίας Χούτρης και αναμένεται να χάσει  όλη τη σεζόν, καθώς υπέστη  μεγάλη ζημιά σε αστράγαλο και κνήμη.
«Έχουμε καταλάβει της δυνατότητες της ομάδας μας και θέλουμε να κερδίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια, ώστε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε» είπε ο Αντώνης Λεκάκης για το ματς της Κυριακής.

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αντώνης Λεκάκης: «Κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα»



Ως παρακαταθήκη για το μέλλον αντιμετωπίζουν στις Ασίτες το νικηφόρο πέρασμα τους από την Επισκοπή. Οι νεοφώτιστοι έκαναν ίσως το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Ρεθύμνου που δεν είχε καμία βαθμολογική απώλεια στο γήπεδο της σε 9 παιχνίδια.
«Η επικράτηση μας ήταν ολοκληρωτική στο καλύτερο φετινό μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ότι είχαμε σχεδιάσει τηρήθηκε μέσα στο γήπεδο, ενώ δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τον αντίπαλο μας» αναφέρει απόλυτα ικανοποιημένος ο τεχνικός των Ασιτών Αντώνης Λεκάκης με το στόχο πλέον για την ομάδα να είναι η διατήρηση της σε υψηλούς αγωνιστικούς ρυθμούς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Οι Ασίτες “γκρέμισαν” το απόρθητο κάστρο της Επισκοπής (VIDEO)


OI ΑΣΙΤΕΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΓΟΗΤΡΟΥ ΜΕ 2-0 ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Οι Ασίτες είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε στο φετινό πρωτάθλημα να κερδίσει την Επισκοπή στο “σπίτι” της.

Μια τεράστια νίκη (0-2) που θα βοηθήσει κυρίως στο θέμα της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ρεθύμνου ξεχνάει πλέον την πρώτη θέση και σκέφτεται τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς.

Μπορεί ο Χρήστος Βασιλείου να χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα, όμως αυτό δεν δικαιολογεί την εμφάνιση της ομάδας του. Είναι προφανές ότι το γεγονός ότι ο στόχος απομακρύνθηκε έχει επηρεάσει τους παίκτες της Επισκοπής.

Οι Ασίτες επικέντρωσαν την επιθετικότητά τους στις αντεπιθέσεις και τελικά δικαιώθηκαν.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 3’ με τον Πετράκη ενώ στο 10’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τον Περογαμβράκη.

Στο 31’ ο Τσερεβελάκης ήταν όλα τα λεφτά για την ομάδα του Αντώνη Λεκάκη.

Το γκολ του Ποτηράκη στο ξεκίνημα της επανάληψης ήταν καθοριστικό, για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο 55’ ο Τσερεβελάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Ποτηράκης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (0-1).

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 75’ όταν ο Φραντζεσκάκης στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα κατά λάθος τον “κρέμασε” και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 81’ οι Ασίτες έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ρουμπάκη.

Δεν είχε πρόβλημα ο διαιτητής Κανελάκης (Πασάς, Παναγέας). Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Δεληστεφανής, Οικονομάκης και Περογαμβράκης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Βογιατζιδάκης, Σιόρε, Γιακουμάκης, Καψαλάκης, Πετράκης, Φραντζεσκάκης, Αντιασβίλι, Σουμπασάκης (62’ Κοκκινάκης), Αλεξάκης (68’ Νικολάου), Μιχελακάκης, Κατσαμάς (54’ Χαρατσής)

ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης, Ιατράκης, Αποστολάκης, Δεληστεφανής, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Ε., Τσερεβελάκης Μ. (86’ Χούτρης), Ποτηράκης, Σταυρακάκης (73’ Μανιαδάκης), Περογαμβράκης.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΛΕΚΑΚΗΣ: “Κάναμε το τέλειο παιχνίδι”

Ιδιαίτερα χαρούμενος εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Ασιτών Αντώνης Λεκάκης ο οποίος τόνισε τα εξής:

“Kάναμε ένα τέλειο παιχνίδι από πλευράς τακτικής και εκμεταλευτήκαμε με τον πιο ιδανικό τρόπο τους κενούς χώρους. Πετύχαμε το 0-1 και στη συνέχεια ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι για να φτάσουμε στη νίκη. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστούμε την Επισκοπή για τη φιλοξενία και εύχομαι ό,τι δεν κατάφερε να κατακτήσει φέτος να το κάνει του χρόνου”.

Ο Χρήστος Βασιλείου ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στα δύσκολα. Επίσης υπογράμμισε ότι η Επισκοπή πρέπει να κρατήσει τις υποδομές και ότι στη συνέχεια θα δώσει χρόνο συμμετοχής και σε άλλα παιδιά.

Ο κ. Βασιλείου δεν θέλησε να σχολιάσει τον αγώνα με τις Ασίτες τονίζοντας ότι τον κάλυψε με τις δηλώσεις του ο συνάδελφός του Αντώνης Λεκάκης.


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής (VIDEO)



Περογαμβράκης και Κάτελας από το Ασίτες-Πατούχας
Η ήττα της Επισκοπής στην Αλικαρνασσό έσπειρε χαμόγελα στη Γέργερη αφού ο Ρούβας παρέμεινε στον +6 έχοντας κάνει το ρεπό του και ουσιαστικά κλειδώνει τον τίτλο.Μεγάλη νίκη παραμονή του Πατούχα στις Ασίτες και ισοπαλία 1-1 στο Ατσαλένιο.Ακρίτας και Αετός Ανωγείων έμειναν στο 2-2 και πλέον η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει αρκετά.Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Γιούχτας κατάφερε να κερδίσει με 2-1 στις Αρχάνες την Ιεράπετρα και να βρεθεί στην 3η θέση του πρωταθλήματος με 32 βαθμούς.Σπουδαία νίκη πέτυχε το Ρέθυμνο επί του Πανακρωτηριακού κάνοντας το πιο αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στο Περιφερειακό πρωτάθλημα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηρόδοτος - Επισκοπή 1-0
Γιούχτας - Ιεράπετρα 2-1
Ασίτες - Πατούχας 0-1
ΠΟΑ - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΕΡ - Πανακρωτηριακός 1-0
Ακρίτας - Αετός Ανωγείων 2-2

20η αγωνιστική by 10osomilos

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το πιο ωραίο γκολ του Φραγκίσκου Ποτηράκη

Η νίκη με τον Ηρόδοτο έχει επαναφέρει το καλό κλίμα στην ομάδα των Ασιτών,το οποίο έγινε ακόμη καλύτερο με τα ευχάριστα νέα που ήρθαν το μεσημέρι της Τρίτης από Μαιευτήριο της πόλης. Η οικογένεια των Ασιτών απέκτησε ένα νέο μέλος και έγινε ομορφότερη.
Ο αρχηγός της ομάδας Φραγκίσκος Ποτηράκης και η σύζυγός του Μαρίνα έγιναν  γονείς αποκτώντας ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι. Ο επιθετικός των Ασιτών και η γυναίκα του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας με το νέο μέλος της οικογενείας τους.
Να σας ζήσει παιδιά !!
ΦΙΛΙΚΟ  ΜΕ ΖΑΡΟ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΣΙΤΕΣ

Με το πρωτοπόρο της Α1 ΕΠΣΗ Ζαρό θα αγωνιστούν οι Ασίτες σήμερα Τετάρτη στις 18:15 σε φιλικό αγώνα  στο γήπεδο των Ασιτών. Ο Αντώνης Λεκάκης θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους Χούτρη, Ποτηράκη και Νίκο Τσερεβελάκη οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος με τον Ηρόδοτο λόγω τραυματισμών και όλοι τους υπολογίζονται στον ερχόμενο αγώνα με τον Πατούχα. από 10os omilos