Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει η αντεπίθεση των Ασιτών

Με όπλο την πανίσχυρη έδρα της αρχίζει την αντεπίθεση η Ένωση Ασιτών για τη κάλυψη του χαμένου εδάφους και την αντιστροφή του κακού κλίματος που δημιούργησαν οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας. Η Ένωση Ασιτών τις επόμενες 5 αγωνιστικές θα παίξει μόνο μια φορά μακριά απ΄τις Ασίτες και η επιθυμία όλων είναι να πάρουν το μέγιστο δυνατό βαθμολογικά από αυτούς τους αγώνες.

Ο Αντώνης Λεκάκης βλέπει το ρόστερ της ομάδας να γεμίζει σιγά σιγά,αφού επιστρέφουν οι τιμωρημένοι και οι τραυματίες των προηγούμενων αγωνιστικών. Συγκεκριμένα, τέλειωσε η τιμωρία των Σταυρακάκη, Δεληστεφανή και Λεκάκη και θα είναι στη διάθεση του προπονητή τους για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρόδοτο. Ο Μανώλης Ρουμπάκης έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του και κατά πάσα πιθανότητα θα δώσει το παρόν στο κέντρο της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και για το Μιχάλη Ζαχαριουδάκη που χθες προπονήθηκε κανονικά και έδειξε έτοιμος να επιστρέψει κάτω απ΄τα γκολπόστ της ομάδας αφού δεν ένιωσε ενοχλήσεις στο τραύμα που τον ταλαιπωρούσε και τον άφησε έξω στον αγώνα με το Ρέθυμνο.
Ατομική έκαναν οι Χούτρης και Αποστολάκης,των οποίων η συμμετοχή παραμένει ερωτηματικό και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή .

Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για τον αγώνα της Κυριακής και όλοι πιστεύουν ότι η νίκη είναι το μόνο αποτέλεσμα που θα διώξει τα σύννεφα που δημιούργησαν τα ατυχή αποτελέσματα και χάλασαν τη μέχρι τώρα καλή εικόνα της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι να αποκαταστήσουν το όνομα της ομάδας και το δικό τους και ξέρουν πολύ καλά ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στον αγωνιστικό χώρο.
Η διοίκηση έκανε κάλεσμα στον κόσμο της να δώσει βροντερό παρόν την Κυριακή στο γήπεδο των Ασιτών και να βοηθήσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν προγραμματισμένες πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ αύριο Παρασκευή μετά την τελευταία προπόνηση θα παρατεθεί δείπνο απ΄τη διοίκηση σε ταβέρνα των Ασιτών, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας .

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Βαριά ήττα με... μισή ομάδα (video)

Σκόρπισε στους "πέντε" ανέμους τις Ασίτες το Ρέθυμνο (5-1)

Ρέθυμνο 5-1 Ασίτες
Αποδεκατισμένες πήγαν χθες στη Σοχώρα οι Ασίτες και μοιραία γνώρισαν βαριά ήττα από την ΠΕ Ρεθύμνου με σκορ 5-1. Η ομάδα του Ηρακλείου παρά τις απουσίες βασικών παικτών και έλλειψης εναλλακτικών λύσεων “πάλεψε” τον αγώνα στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και κατέκτησαν το “τρίποντο”. 
Οι Ασίτες έπαιξαν με το σύστημα των αντεπιθέσεων και πέτυχαν γκολ στο 23’. ο Μανιαδάκης έβγαλε τη σέντρα και ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-1). Στο 33’ μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για το 0-2 όταν ο Τσερεβελάκης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το Ρέθυμνο ισοφάρισε στο 40’ με διπλή προσπάθεια του Αστρινάκη (1-1). 
Στο 60' ο διαιτητής αρνήθηκε  να δώσει πέναλτι σε ανατροπή του Περογαμβράκη και την ανάλογη κάρτα .
Στο 62’ έγινε το 2-1, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι (ακούσιο) του Οικονομάκη. Ο Μικρόπουλος ήταν εύστοχος και η ανατροπή γεγονός. Στο 70’ ο Περογαμβράκης με εκτέλεση φάουλ “άγγιξε” το 2-2, ενώ στο 74’ ο διαιτητής κ. Μπινιχάκης απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τους Δελήμπαση και Δασκαλάκη. Στο 79’ ο Αστρινάκης “έγραψε” το 3-1, με τις Ασίτες να διαμαρτύρονται δίκαια για οφσάιντ. Στο 81’ ο Μικρόπουλος με πλασέ έκανε το 4-1, ενώ στο 88’ ο Τσικαλάς με νέο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-1. 
 
Ρέθυμνο (Η. Ασπρομάτης – Γ. Λυρώνης): Κιοσσές, Κωστόπουλος, Τσικαλάς, Κλαψινός, Δελήμπάσης, Σαριδάκης, Κασσέλας (67’ Κουρνιανός), Μικρόπουλος (82’ Τσαπόκου), Ματαραγκάσι (72’ Χνάρης), Μουρτζανός, Αστρινάκης.
Ασίτες (Αντώνης Λεκάκης): Τέγος, Γ. Ρουμπάκης, Ιατράκης, Ποτηράκης, Οικονομάκης (82’ Χριστοδουλάκης), Τσερεβελάκης, Δασκαλάκης, Μανιαδάκης, Σουλτάτος, Κ. Ρουμπάκης, Περογαμβράκης (85’ Θεοχαράκης).
ΡΕΘΥΜΝΟ 5-1 ΑΣΙΤΕΣ

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μιχάλης Ζαχαριουδάκης: " Έχω πολλά να δώσω ακόμη "

Ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης το περασμένο καλοκαίρι έλυσε το επαγγελματικό του συμβόλαιο με τη ΠΑΕ Εργοτέλης και επέλεξε τις νεοφώτιστες Ασίτες για τη συνέχεια της καριέρας του. Με προίκα τις εμπειρίες που είχε αποκομίσει από όλες της επαγγελματικές κατηγορίες όπου αγωνίστηκε με Εργοτέλη και Χερσόνησο,δίνει το στίγμα του φέτος στη Δ' Εθνική και θεωρείται από  πολλούς σαν ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας.

Η μεταγραφή του στις Ασίτες έδωσε διαφορετική δυναμική στο ρόστερ της ομάδας, αφού η εμπειρία του απ' τα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών φάνηκε υπεραρκετή για τις ανάγκες της Δ' Εθνικής. Επτά περίπου μήνες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης έχει επιβεβαιώσει πλήρως την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι άνθρωποι των «κιτρινοπράσινων», πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες χρονιές στην καριέρα του. Δεν είναι τυχαίο ότι οι Ασίτες διατηρούσαν μέχρι πριν δύο αγωνιστικές μια από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία και μια από τις πέντε καλύτερες σε όλη την Ελλάδα, ενώ έχουν δεχτεί μόλις δύο γκολ στις εντός έδρας αναμετρήσεις, γεγονότα στα οποία αναμφισβήτητα ο 24χρονος πορτιέρο έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Η συντάκτρια του Ευα Ζαχαριουδάκη (απλή συνωνυμία !!) συνάντησε το Μιχάλη και μίλησαν για όλα.

Μιχάλη,στην αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ρούβα με την απόδοσή σας αποδείξατε ότι οι Ασίτες βρίσκονται δικαιολογημένα ψηλά στη βαθμολογία. Εσύ πως είδες το παιχνίδι;
Ήταν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, στην οποία αγωνιστήκαμε με πολλές βασικές ελλείψεις, αλλά παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Σίγουρα, ο Ρούβας διαθέτει πολύ δυνατή ομάδα, ίσως την καλύτερη στον όμιλο αφού έχει παίκτες με μεγάλη εμπειρία από επαγγελματικές κατηγορίες και μέχρι τώρα έχει κάνει τη διαφορά. Εμείς όμως είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε παρά τις απουσίες να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του ματς, ήταν αρκετά αμφίρροπο. Είχαμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε τη νίκη και αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι για ακόμα μια φορά αποδείχτηκε πως η έδρα των Ασιτών είναι πολύ δυνατή, αφού αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα μετά από δύο χρόνια.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για ορισμένες αποφάσεις της διαιτησίας. Σε βρίσκουν σύμφωνο;
Η διαιτησία ομολογουμένως δεν ήταν αντάξια της σοβαρότητας του παιχνιδιού. Όσοι είδαν το παιχνίδι σίγουρα παρατήρησαν τα διαιτητικά σφάλματα. Το γκολ του Περογαμβράκη ήταν κανονικό, ενώ το πέναλτι που σφύριξε ο κ. Ντοκάκης ήταν κωμικοτραγικό. Το χειρότερο όμως είναι ότι οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητικού τρίο προκάλεσαν εκνευρισμό στην ομάδα μας, με αποτέλεσμα να χρεωθούν αρκετοί παίκτες με κάρτες και να μην μπορούν να μας βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια.Οι κακές διαιτησίες φέτος είναι σύνηθες φαινόμενο για την ομάδα μας και μας έχουν στερήσει αρκετούς βαθμούς.

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Πως θα αντιμετωπίσετε τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;
Το Ρέθυμνο παλεύει για τη παραμονή του και σίγουρα δεν θα παραδοθεί αμαχητί. Δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αφού προέρχεται από αρκετά αρνητικά αποτελέσματα. Θα παίξουμε και σε αυτό το παιχνίδι με σημαντικές απουσίες, αλλά πιστεύω ότι θα επιστρέψουμε με τους τρεις βαθμούς, που σίγουρα εκτός των άλλων, θα μας δώσουν ψυχολογική ανάταση για τη συνέχεια.

Πως κρίνεις την παρουσία των Ασιτών στη Δ' Εθνική μέχρι στιγμής και πως βλέπεις τη συνέχεια;
Αναμφισβήτητα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Ο στόχος που είχε τεθεί στην αρχή της χρονιάς ήταν η σωτηρία, αλλά με αρκετή σοβαρότητα σε κάθε παιχνίδι κάναμε την έκπληξη και βρεθήκαμε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ενώ δεν το περίμενε κανείς.Οι Ασίτες παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη κατηγορία τις πρώτες δεκαεπτά αγωνιστικές και έτσι πρέπει να αντιμετωπίσουμε και τη συνέχεια.
Σίγουρα, τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά εάν είχαμε περισσότερες επιλογές σε παίκτες που θα αναλάμβαναν το δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Η επιλογή του Τσιάμη ήταν καλή, αλλά λόγω τραυματισμών δεν βοήθησε όσο μπορούσε. Με τον Περογαμβράκη στη σύνθεσή μας απ΄την αρχή του πρωταθλήματος θα είμασταν μια άλλη ομάδα και θα μπορούσαμε να μιλάμε για περισσότερα πράγματα.
Όσον αφορά τη συνέχεια, είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αφού ακολουθούν τέσσερα παιχνίδια στην έδρα μας, που θεωρείται το δυνατό μας χαρτί. Σημαντικότερο όλων όμως είναι ότι διαθέτουμε μια πολύ δεμένη ομάδα. Είμαστε μια οικογένεια. Μια καλή παρέα, που παίζουμε για τις Ασίτες και για τους εαυτούς μας. 
Το κλίμα είναι εξαιρετικό και σε αυτό συμβάλει σε μεγάλο βαθμό η παρουσία του Αντώνη Λεκάκη. Ο κόουτς είναι ένας από εμάς. Μας μεταφέρει το πάθος του,την ηρεμία του και την μεγάλη του αγάπη για το ποδόσφαιρο.  Έχει πάρα πολλές γνώσεις  και η θέση του ως παίκτης-προπονητής μας βοηθάει πολύ.

Σε προσωπικό επίπεδο, πιστεύεις ότι οι εξαιρετικές παρουσίες που έχεις πραγματοποιήσει φέτος θα αποτελέσουν το σκαλοπάτι για την επιστροφή σου στις επαγγελματικές κατηγορίες;
Αγαπάω αυτό που κάνω,έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έχω πολλά να δώσω ακόμη. Ο μεγάλος μου στόχος είναι όσο περνούν τα χρόνια να βελτιώνομαι, ώστε να είμαι σε θέση να κυνηγήσω τις φιλοδοξίες μου. Δεν ξέρω εάν θα έρθει μια τέτοια μεταγραφή στο τέλος της φετινής σεζόν, καθώς εκτός των άλλων χρειάζεται και αρκετή τύχη, αλλά δουλεύω σκληρά και θα προσπαθήσω για το καλύτερο στη συνέχεια, τόσο για την ομάδα μου, όσο και για εμένα.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Δυσαρέσκεια επικρατεί στις Ασίτες μετά το ντέρμπι

Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στις Ασίτες μετά το ντέρμπι της 17ης Αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ρούβα και η ήττα με 1-0 από την ομάδα της Γέργερης.

Η πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του Αντώνη Λεκάκη, παρά τις σημαντικές απουσίες, δεν ήταν αρκετή για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Οι λανθασμένες αποφάσεις του διαιτητικού τρίο και συγκεκριμένα ο καταλογισμός ανύπαρκτου πέναλτι υπέρ του Ρούβα και η μη κατακύρωση κανονικού γκολ του Αλέξη Περογαμβράκη, προκάλεσαν τον εκνευρισμό τον «κιτρινοπράσινων» με αποτέλεσμα να «φορτωθούν» με κάρτες οι Αντώνης Λεκάκης, Γιώργος Σταυρακάκης και Στέφανος Δεληστεφανής, οι οποίοι θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με το Ρέθυμνο. 

Αντίθετα, ο τεχνικός των Ασιτών, Αντώνης Λεκάκης, θα υπολογίζει κανονικά τους Κώστα Οικονομάκη και Γιώργο Ρουμπάκη, που επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση, μετά την απουσία στο προηγούμενο παιχνίδι λόγω καρτών.

 Ο Αντώνης Λεκάκης σήμερα και η διοίκηση έδωσαν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν  για τη προσπάθειά τους και τους επέστησαν την προσοχή για τη συνέχεια. 
Η ομάδα με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβάται τίποτα και σύντομα θα επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα . Το ζητούμενο  είναι η ηρεμία και η δουλειά, αφού όλοι πλέον αναγνωρίζουν  ότι οι Ασίτες έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση όλων σαν  μια από  τις καλές ομάδες του πρωταθλήματος.
Στόχος για τους επόμενους οκτώ  αγώνες μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος είναι η όσον το δυνατόν  μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών και ο τερματισμός στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, θέσεις που η ομάδα παραμένει πανάξια μέχρι και σήμερα μετά από δεκαεπτά αγώνες.

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με το Ρούβα έκαναν σήμερα την καθιερωμένη αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν φιλικό με αντίπαλο το Γοργολαΐνι. Από τις προπονήσεις συνεχίζει να απουσιάζει ο Μανόλης Ρουμπάκης, ο οποίος έχει σπάσει ένα δάχτυλο του ποδιού του και του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας. Ο Βασίλης Χούτρης σήμερα έκανε θεραπεία για το τράβηγμα που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από τον αγώνα της Κυριακής στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.Τις επόμενες μέρες θα ξέρουμε αν ο Αντώνης Λεκάκης θα μπορεί να τον υπολογίζει για τον αγώνα στο Ρέθυμνο.
Αύριο Τρίτη η ομάδα έχει ρεπό.

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Η γκάφα ολκής του Ντοκάκη και ο αρχιδιαιτητής Δελήμπασης

Mε το πέναλτι εφεύρεση εναντίον της ομάδας μας την Κυριακή,ασχολείται η ιστοσελίδα και καυτηριάζει τη στάση του διαιτητή του αγώνα κ. Ντοκάκη  και αποκαλύπτει ότι και ο παρατηρητής διαιτησίας του αγώνα "είδε"  πέναλτι.

Διαβάστε το δημοσίευμα

Βήμα τίτλου έκανε στις Ασίτες ο Ρούβας που νίκησε με 0-1 την ομάδα του Αντώνη Λεκάκη και με το +3 υπέρ του, θα υποδεχτεί την επόμενη αγωνιστική την δεύτερη Επισκοπή, στο ματς που ενδεχομένως να κρίνει τον φετινό τίτλο.
Το πιο σημαντικό στη νίκη του Ρούβα είναι πως την κατέκτησε δίκαια χωρίς να χρειαστεί το... δώρο του διαιτητή Ντοκάκη. Αναφερόμαστε βέβαια στο πέναλτι-φάντασμα στο 44’ που διεκδικεί όσκαρ ευρεσιτεχνίας, καθώς είναι η πρώτη φορά που δίνεται πέναλτι σε ανατροπή επιθετικού από συμπαίκτη του!!
Ο Χαραλαμπάκης ανατρέπει πεντακάθαρα τον συμπαίκτη του Ταμάμη
Συγκεκριμένα στο 44’  ο Ντοκάκης... ανακάλυψε πέναλτι όταν δύο παίκτες του Ρούβα συγκρούστηκαν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Χαραλαμπάκης έριξε κάτω τον Ταμάμη και προ γενικής έκπληξης ο Χανιώτης έδειξε την άσπρη βούλα. Παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων η απόφαση δεν άλλαξε και ο Ταβλαδωράκης έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα για να εκτελέσει το πέναλτι. Ωστόσο ο Ζαχαριουδάκης μάντεψε σωστά και απέκρουσε τη μπάλα. Είναι το 2ο πέναλτι που αποκρούει ο τερματοφύλακας των Ασιτών σε δύο βδομάδες.Είχε αποκρούσει πέναλτι και στα Ανώγεια που κι αυτό ήταν "ευγενή προσφορά" Χανιώτη ρέφερι.Του κ. Χρυσού !!

Αποτέλεσμα της γκάφας ολκής του Χανιώτη ρέφερι προχθές στις Ασίτες ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων και οι κίτρινες κάρτες που εισέπραξαν οι Λεκάκης και Σταυρακάκης στη συγκεκριμένη φάση. Και οι δύο ποδοσφαιριστές συμπληρώνουν τέσσερις κάρτες και θα απουσιάσουν από τον ερχόμενο αγώνα των Ασιτών στο Ρέθυμνο.

Και ο παρατηρητής "είδε" πέναλτι !!

Και το τραγελαφικό της όλης υπόθεσης είναι ότι και ο παρατηρητής διαιτησίας Κυριάκος Δελήμπασης του συνδέσμου Ρεθύμνου (αρχιδιαιτητής παρακαλώ) στην ομιλία του στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα, είπε ότι ήταν σωστή η απόφαση του Ντοκάκη.

Τα σχεδόν 800 ευρώ όμως τα πήραν. Και θα τα ξαναπάρουν την επόμενη Κυριακή με θύμα της ανεπάρκειάς τους κάποια άλλη ομάδα.

Δείτε το βίντεο


Η γκάφα του Ντοκάκη

Μετά από 21 μήνες και 9 ημέρες έχασαν οι Ασίτες (video)

Ασίτες 0-1 Ρούβας 

Ήταν 3 Μαΐου 2009, όταν στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Περιφερειακού, οι Ασίτες γνώριζαν την ήττα με 1-3 από το Μοχό. Από τότε μέχρι και χθες πέρασαν 21 μήνες και 9 ημέρες και το συγκρότημα του Αντώνη Λεκάκη δεν είχε χάσει μέσα στο "σπίτι" του. Επειδή, όμως, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος, ο Ρούβας έριξε αυτό το "κάστρο", το οποίο έμοιαζε απόρθητο. 

Οι "κυανόλευκοι" νίκησαν 0-1, έκαναν σημαντικό βήμα για τον τίτλο και φυσικά περιμένουν πια το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την Επισκοπή για να "αγκαλιάσουν" την κούπα. Ο σύλλογος της Γέργερης έδειξε και πάλι χαρακτήρα και μοιάζει έτοιμος να πάρει την άνοδο στη Football League 2.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά και μέχρι το 15' είχαν δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες. Ο Φουκαράκης απείλησε σε τρεις περιπτώσεις (1', 3, 14') και ο Ταβλαδωράκης σε μία (11'). 

Κοζορώνης και Περογαμβράκης
Σταδιακά οι ηττημένοι ισορρόπησαν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο με εκφραστή των προσπαθειών τους τον Περογαμβράκη. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός στο 17' αστόχησε σε κεφαλιά, στο 18' σκόραρε, όμως το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφ σάιντ, ενώ και στο 30' το πλασέ του πέρασε άουτ. 
Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 45λεπτο οι πρωτοπόροι κέρδισαν ένα πέναλτι, που θα μείνει στην ιστορία. Ο Χαραλαμπάκης ανέτρεψε… άθελά του τον συμπαίκτη του Ταμάμη και ο διαιτητής Ντοκάκης έδωσε το πέναλτι, γεγονός που εξόργισε δικαιολογημένα τους ανθρώπους των Ασιτών. Ο Ταβλαδωράκης το εκτέλεσε, αλλά ο Ζαχαριουδάκης απέκρουσε την μπάλα. Στο δεύτερο μέρος οι νικητές πέτυχαν ένα γρήγορο γκολ (54') με τον Φουκαράκη. Από το σημείο εκείνο και μετά το θέαμα ήταν μετριότατο. Στο 81' οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Δεληστεφανής και πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Ρούβας είχε ακόμη δύο μεγάλες στιγμές. Στο 88' με τον Φουκαράκη και στο 93' με τον Αναγνωστάκη, που σημάδεψε το δοκάρι.
ΑΣΙΤΕΣ: Ζαχαριουδάκης, Γ. Αποστολάκης (56' Κ. Ρουμπάκης), Λεκάκης, Χούτρης (5' λ.τρ. Μανιαδάκης), Δεληστεφανής, Σουλτάτος, Δασκαλάκης, Τσερεβελάκης, Ποτηράκης, Περογαμβράκης, Σταυρακάκης.
ΡΟΥΒΑΣ: Ψαρουλάκης, Κοζορώνης, Γουργιώτης (84' Γιαννακάκης), Χαραλαμπάκης (72' Αναγνωστάκης), Αργυράκης, Πατελής, Ταβλαδωράκης (63' Αντωνάκης), Κουτσάκης, Φουκαράκης, Ταμάμης, Βαρούχας.




Aσίτες 0-1 Ρούβας
Ανέβηκε από 10osomilos.

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Με τρεις σημαντικές επιστροφές οι Ασίτες στο ντέρμπι με το Ρούβα

Η ήττα στα Ανώγεια έχει μείνει στο παρελθόν για τους τρίτους της βαθμολογίας και όλων το μυαλό στις Ασίτες είναι στο ντέρμπι της Κυριακής με το πρωτοπόρο Ρούβα.

Ο Αντώνης Λεκάκης έδωσε χθες το σύνθημα για πολύ δουλειά όλη τη βδομάδα και γι΄ αυτό το λόγο ανακάλεσε το καθιερωμένο ρεπό της Τρίτης και σήμερα θα γίνει κανονικά προπόνηση.
Στο κυριακάτικο αγώνα αναμένεται να επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα οι Ποτηράκης, Τσερεβελάκης Μ.και Λεκάκης που για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν στα Ανώγεια και η ομάδα σίγουρα θα παρουσιαστεί πληρέστερη για να διεκδικήσει τη νίκη και να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις από το πατατράκ της Κυριακής.
Σύμμαχο στην προσπάθειά τους οι ποδοσφαιριστές των Ασιτών θα έχουν και την ισχυρή έδρα τους όπου διατηρούν το αήττητο,ενώ έχουν δεχτεί μόνο ένα γκολ στους επτά αγώνες που έχουν δώσει  μέχρι σήμερα
Ενθουσιώδη υποδοχή αναμένεται να επιφυλάξουν οι φίλαθλοι των Ασιτών στο αγαπημένο τους παιδί τον Αλέξη Περογαμβράκη που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στις Ασίτες με τα χρώματα της ομάδας. Ο Αντώνης Λεκάκης  υπολογίζει τον '' Πέρο'' σαν νέα προσθήκη,αφού ναι μεν αγωνίστηκε στα Ανώγεια αλλά με 39 πυρετό και αποδυναμωμένος απ΄ την ίωση που τον ταλαιπωρούσε δεν ήταν δυνατόν  να δείξει τα πλούσια προσόντα του και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ως γνωστόν οι Ασίτες είχαν νικήσει μέσα στη Γέργερη με πέναλτι του Σταυρακάκη και επιθυμία όλων είναι τη Κυριακή να ντουμπλάρουν τις νίκες επί του Ρούβα και να δείξουν σε όλους τη δυναμική της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.(10osomilos.com)

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αυτοκτονία,έλλειψη σοβαρότητας και διασυρμός στα Ανώγεια

Η ομάδα μας για μια ακόμη φορά σε φαινομενικά εύκολο παιχνίδι έδειξε έλλειψη σοβαρότητας και ένα ματς που θα μπορούσε να είναι περίπατος ,εξελίχτηκε σε διασυρμό.

Oι ομάδες πριν τη σέντρα στα Ανώγεια
Η απόλυτη κυριαρχία της στον  αγωνιστικό χώρο για το μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης δεν μεταφράστηκε σε βαθμούς αφού οι αμέτρητες ευκαιρίες που κατασπαταλήθηκαν έδωσαν δύναμη στον Αετό που σε δύο λεπτά στις καθυστερήσεις του αγώνα έφερε τα πάνω  κάτω και πήρε μια σπουδαία νίκη.
Κανείς από όσους βρέθηκαν  τη Κυριακή  το απόγευμα στα Ανώγεια και είδαν το παιχνίδι δεν μπορούσε να προβλέψει το χιτσκοκικό τέλος. Το γρήγορο γκολ του Σταυρακάκη στο13ο λεπτό διαδέχτηκαν αμέτρητες ευκαιρίες από τη πλευρά των Ασιτών και ο νόμος του ποδοσφαίρου για μια ακόμη φορά επαληθεύτηκε.
Αλλά για να γίνει αυτό συνετέλεσαν κι άλλοι παράγοντες.
Όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ ήρθαν και οι βεβιασμένες ενέργειες,η έλλειψη καθαρού μυαλού και η επιπολαιότητα. Μέσα σ΄ όλα αυτά ήταν και το διαιτητικό τρίο που "έσπρωχνε" τους γηπεδούχους και τους έδινε δύναμη να αντισταθούν.
Οι πολλές αλλαγές που έγιναν -εσωτερικές και εξωτερικές- δεν βοήθησαν, αντίθετα χάλασαν τη μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο αρκετά καλή εικόνα της ομάδας. Μέχρι τότε οι γηπεδούχοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι και απειλούσαν μόνο με μακρινά φάουλ που αφειδώς τους "χάριζε" ο Χανιώτης ρέφερι κ. Χρυσός.
Στο 71’ ο Αετός έφτασε στην ισοφάριση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μουρτζάκη. Στο 87’ ο Σούρσος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι που το απέκρουσε θεαματικά ο  Μιχάλης Ζαριουδάκης.Το πέναλτι "είδε" μόνο ο διαιτητής και το δυστύχημα για την ομάδα μας είναι ότι στη φάση αυτή ο Κώστας Οικονομάκης πήρε κίτρινη κάρτα που τον αφήνει έξω από το επόμενο παιχνίδι . Κάρτα πήρε και ο Γιώργος Ρουμπάκης που και αυτός θα δει το ντέρμι με το Ρούβα απ΄ την εξέδρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίχτες του Αετού δεν είδαν καμμία κάρτα, αν και το ματς γι΄αυτούς ήταν ...τελικός.

Ο Πέρος εκτελεί μακρινό φάουλ
Στο 91’ ο Βλαστός έφερε το ματς τούμπα κάνοντας το 2-1. Στο 93’ ολοκληρώθηκε η "καταστροφή", όταν ο Σούρσος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η ομάδα για μιά ακόμη φορά ''πνίγηκε" στα ρηχά  και τώρα καλείται στον επόμενο αγώνα της με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ρούβα να αποκαταστήσει την εικόνα της και να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη των φιλάθλων της. Η ομάδα έχει αποδείξει φέτος ότι είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα και μια νίκη της τη Κυριακή θα επαναφέρει τις ισοροπίες στην ασιτιανή οικογένεια


Αετός Ανωγείων: Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Γεωργαλής, Κλωνάρης, Μουρτζάκης, Χαλικιόπουλος (62’ Καπιζιώνης), Σπαχής (65’ Παναγόπουλος, Σφακιανάκης, Χριστοφής, Σούρσος, Βλαστός
Ασίτες: Ζαχαριουδάκης, Γ. Ρουμπάκης (88’ Κ. Ρουμπάκης), Μανιαδάκης, Δασκαλάκης (65’ Σουλτάτος), Δεληστεφανής, Τσερεβελάκης (46’ Ιατράκης), Μ. Ρουμπάκης, Χούτρης, Οικονομάκης, Σταυρακάκης, Περογαμβράκης.

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Με Αλέξη και πίστη για το διπλό στα Ανώγεια

Με τον Αλέξη Περογαμβράκη για πρώτη φορά στη σύνθεσή της, η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Κυριακή τον Αετό Ανωγείων στα Ανώγεια με στόχο μία ακόμη νίκη και τη διατήρηση στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Ένα μικροπρόβλημα που παρουσιάστηκε σήμερα το μεσημέρι μεταξύ ΕΠΟ και ΕΠΑΕ για την έκδοση του δελτίου του λύθηκε και η Ελληνική Ομοσπονδία απέστειλε  το δελτίο και έτσι το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Αντώνη Λεκάκη για το κυριακάτικο αγώνα.

Σήμερα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση με σίγουρο απόντα το τραυματία Φραγκίσκο Ποτηράκη που συνεχίζει τη θεραπεία του μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός τον Ποτηράκη,ο Αντώνης Λεκάκης δεν υπολογίζει και το Μιχάλη Τσερεβελάκη που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική.

Αύριο βράδυ στις Αναδρομές γίνεται ως γνωστόν η ετήσια χοροεσπερίδα της ομάδας μας .

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Στο Ρούβα ο Νίκος Κοζορώνης

Δελτίο τύπου
Ο ποδοσφαιριστής μας Νίκος Κοζορώνης από σήμερα δεν ανήκει στη δύναμη της ομάδας μας αφού παραχωρήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή στην ομάδα του Ρούβα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και τον ευχαριστούμε για τη τρίχρονη σπουδαία προσφορά του στην ομάδα μας. Το Δ.Σ της Α.Ε Ασιτών